Svet lyžovania zasiahla tragédia. Po páde na tréningu zomrel taliansky pretekár, mal len 25 rokov TASR 15. 9. 2025
Nečakane ukončila kariéru. Rakúska lyžiarka teraz prezradila dôvod svojho rozhodnutia TASR 29. 8. 2025
Ukrajina prišla o talentovaného športovca. Pri obrane vlasti zahynul iba 19-ročný biatlonista Róbert Ďurkáč 2. 3. 2022
ZOH 2022 Petra Vlhová po návrate z Pekingu: Teraz už mám všetko. Zmena trénera bolo najlepšie rozhodnutie v kariére TASR 15. 2. 2022
ZOH 2022 P. Fialková sa v stíhačke vyšplhala až na 10. miesto, nechýbalo veľa a mohol to byť útok na medailu Michal Lukačovič 13. 2. 2022
Adam žampa Bratia Žampovci si v obráku vytvorili nové maximá, víťazom sa stal Odermatt Michal Lukačovič 13. 2. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová prezradila skutočný dôvod jej predčasného konca na ZOH. Zranenie to nie je Róbert Ďurkáč 13. 2. 2022
Čína Mužský olympijský biatlon ovládol J.T. Bö, zo Slovákov bol najvyššie Šimon Bartko Jana Habarová 12. 2. 2022
ZOH 2022 Paulíne Fialkovej konečne vyšli preteky, v šprinte sa priblížila k svojmu maximu zo ZOH Karol Chren 11. 2. 2022
Lyžovanie Vlhová na zlatej tlačovke: Toto bolo asi najlepšie rozhodnutie kariéry Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Kuzminová sa teší zo zlatej nástupkyne: Sama som bola v podobnej situácii Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Bronzový medailista zo ZOH 2010 Hurajt už prestával veriť, na Vlhovej oceňuje jednu schopnosť Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Reakcie Ani nemôžem povedať, že ako mi bije srdce. Pozrite si reakcie Vlhovej brata a trénera Piniho Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Vlhová okomentovala zlaté preteky. Opísala pocity, ktoré prežívala v cieli 2. kola Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Reakcie Dychvyrážajúce druhé kolo, sny sa plnia. Toto o Vlhovej zlate na ZOH napísali zahraničné médiá Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry