Uverila, že má na sebe kliatbu. Shiffrinová si pred najdôležitejšou jazdou sezóny pripúšťala aj to najhoršie Richard Jančiar 1. 4. 2026
Hororový pád švajčiarskej hviezdy mohol mať drastické následky. Michelle Gisinová sa tesne vyhla ochrnutiu Matej Babic 30. 3. 2026
Bola som svetovou jednotkou, teraz som na vozíku. Vonnová: Neviem, ako budem žiť o dva roky Peter Matis 28. 3. 2026
Fenomenálnu sezónu zakončila ziskom veľkého glóbusu. Mikaela Shiffrinová zvádzala boj do posledného kola TASR 25. 3. 2026
Petra Vlhová aj tréner hodnotia úvod sezóny pozitívne. Pini vysvetlil, prečo vynechali rýchlostné disciplíny TASR 11. 12. 2023
Švajčiar Odermatt jednoznačne ovládol prvý obrovský slalom, Andora s historickým výsledkom TASR 9. 12. 2023
Lyžovanie Shiffrinová využila neprítomnosť Vlhovej na navýšenie náskoku. Úvodné Super G ovládla talianska zjazdárka TASR 8. 12. 2023
Lyžovanie ZSL hasí obavy: Svetový pohár v Jasnej je pripravený. Štát by mal peniaze poskytnúť TVNOVINY.sk 7. 12. 2023
Lyžovanie Vlhová sa v Jasnej možno nepredstaví. Preteky sú v ohrození, organizátorom chýbajú peniaze Milan Špak 7. 12. 2023
Lyžovanie Smutný koniec sezóny pre súperku Vlhovej: Majsterku sveta čaká operácia Peter Matis 6. 12. 2023
Lyžovanie Vlhovej konkurentka sa poriadne pustila do organizátorov: Musíte byť blázon, aby ste povolili takéto preteky TASR 4. 12. 2023
Lyžovanie V otrasnom počasí triumf obhájila Brignoneová. Vlhová po výbornom prvom kole tesne za pódiom Adam Dudiak 3. 12. 2023
Lyžovanie Fantastická Petra Vlhová pokorila v Kanade svoju rivalku. Nad jej sily bola len talianska víťazka Brignoneová Matej Babic 2. 12. 2023
Lyžovanie V „obráku“ som pozadu, priznáva Vlhová. Kanadský kopec absolútne nepozná, aj tak chce pódium Soňa Kolcunová 30. 11. 2023
Lyžovanie Vlhovú v Killingtone skvelá jazda katapultovala na druhé miesto. Na Shiffrinovú to však nestačilo Peter Matis 26. 11. 2023
Lyžovanie Petre Vlhovej nevyšlo ani druhé kolo. Víťazkou sa opäť stala Gutová-Behramiová, na pódiu aj domáca Shiffrinová TASR 25. 11. 2023
Lyžovanie Do Killingtonu za prvým víťazstvom, jazdy na istotu nečakajte. Vlhová v Amerike stihne aj Slafkovského Adam Lehocký 23. 11. 2023
Lyžovanie VIDEO: Aktivisti zahatali cieľ farbou a pieskom, lyžiarovi rupli nervy. Toto nie je riešenie, odkazuje Adam Dudiak 19. 11. 2023
Lyžovanie VIDEO: Úsmevy a prísľub do zvyšku sezóny. Vlhová aj jej tím sú s fínskym víkendom spokojní Adam Lehocký 15. 11. 2023
Lyžovanie Vlhová vypadnutie v Levi vstrebáva horšie, no priznáva: Predviedla som skoro štyri excelentné jazdy TASR 15. 11. 2023
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.