V cieli bola prekvapená, že vyhrala. Sofia Goggiová cítila v jazde rezervy, no napriek tomu ovládla super-G TASR 21. 12. 2025
Riskantná jazda priniesla ovocie. Švajčiar bol po triumfe nad Odermattom šokovaný a šťastný TASR 20. 12. 2025
Predviedla takmer bezchybnú jazdu a v cieli žiarila šťastím. Rakúšanka Cornelia Hütterová ovládla zjazd TASR 20. 12. 2025
Český lyžiar sa postaral o prvotriednu senzáciu. V super-G zdolal Odermatta a vybojoval premiérový triumf TASR 19. 12. 2025
Petra Vlhová: K tomu, aby som sa stala najlepšou, mi chýbala jedna vec. Už ju mám Róbert Ďurkáč 4. 2. 2022
Chystáte sa na lyžovačku? Nezabudnite si chrániť oči, inak vám hrozí poškodenie zraku Vladimíra Drábiková 2. 2. 2022
Agentúra AFP nešetrí na Vlhovej adresu slovami chvály. Toto o nej napísali pred ZOH Róbert Ďurkáč 1. 2. 2022
Lyžovanie Vlhová sa na olympiádu v Pekingu naladila 2. miestom v obráku v Kronplatzi Karol Chren 25. 1. 2022
Lyžovanie Fialková si vylepšila sezónne maximum, „masák“ vyhrala Wiererová Rebeka Kosečeková 23. 1. 2022
Lyžovanie Feuz triumfoval v Kitzbüheli. Bola to náročná a dobrá jazda, vyhlásil Rebeka Kosečeková 23. 1. 2022
Lyžovanie V biatlonovej štafete dominovali Nóri, Slovákov stiahli z trate a klasifikovali na 23. mieste Michal Lukačovič 23. 1. 2022
Lyžovanie Po zisku glóbusu nové výzvy. Tréner Pini prezradil disciplíny, v ktorých sa Vlhová predstaví pred ZOH Róbert Ďurkáč 17. 1. 2022
Lyžovanie Agresívna jazda sa nezaobišla bez chyby, Vlhová finišovala v prvom super-G sezóny na 18. mieste Michal Lukačovič 16. 1. 2022
Lyžovanie Vlhová vo svojom prvom tohtosezónnom zjazde na 26. mieste: Užila som si to Zuzana Gálisová 15. 1. 2022
Lyžovanie VIDEO: Vlhová získala malý krištáľový glóbus. V Schladmingu ju zdolala iba Shiffrinová rdurkac 11. 1. 2022
Lyžovanie Trať v utorkovom nočnom slalome by Vlhovej mohla vyhovovať, tvrdí Gemza Matej Babic 10. 1. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová obsadila v obrovskom slalome 15. miesto, suverénne vyhrala Hectorová Ivan Čerňanský 8. 1. 2022
Lyžovanie Skvelá Vlhová triumfovala v slalome v Záhrebe, Shiffrinovej nadelila pol sekundy Karol Chren 4. 1. 2022
Zásterka vpádu do ďalšej európskej krajiny? Ruský dokument znie desivo povedome, používa jazyk ako pred útokom na Kyjev
Zásterka vpádu do ďalšej európskej krajiny? Ruský dokument znie desivo povedome, používa jazyk ako pred útokom na Kyjev
Ukrajinci zastavili auto, ktoré slovenská colnica bez problémov prepustila. Mala v ňom byť hromada drog
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú