Kráľovná na svahu aj v rebríčku odmien. Mikaela Shiffrinová si v sezóne zarobila poriadny balík Matej Babic 4. 4. 2026
Uverila, že má na sebe kliatbu. Shiffrinová si pred najdôležitejšou jazdou sezóny pripúšťala aj to najhoršie Richard Jančiar 1. 4. 2026
Hororový pád švajčiarskej hviezdy mohol mať drastické následky. Michelle Gisinová sa tesne vyhla ochrnutiu Matej Babic 30. 3. 2026
Bola som svetovou jednotkou, teraz som na vozíku. Vonnová: Neviem, ako budem žiť o dva roky Peter Matis 28. 3. 2026
Petra Vlhová po návrate z Pekingu: Teraz už mám všetko. Zmena trénera bolo najlepšie rozhodnutie v kariére TASR 15. 2. 2022
ZOH 2022 P. Fialková sa v stíhačke vyšplhala až na 10. miesto, nechýbalo veľa a mohol to byť útok na medailu Michal Lukačovič 13. 2. 2022
Adam žampa Bratia Žampovci si v obráku vytvorili nové maximá, víťazom sa stal Odermatt Michal Lukačovič 13. 2. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová prezradila skutočný dôvod jej predčasného konca na ZOH. Zranenie to nie je Róbert Ďurkáč 13. 2. 2022
Čína Mužský olympijský biatlon ovládol J.T. Bö, zo Slovákov bol najvyššie Šimon Bartko Jana Habarová 12. 2. 2022
ZOH 2022 Paulíne Fialkovej konečne vyšli preteky, v šprinte sa priblížila k svojmu maximu zo ZOH Karol Chren 11. 2. 2022
Lyžovanie Vlhová na zlatej tlačovke: Toto bolo asi najlepšie rozhodnutie kariéry Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Kuzminová sa teší zo zlatej nástupkyne: Sama som bola v podobnej situácii Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Bronzový medailista zo ZOH 2010 Hurajt už prestával veriť, na Vlhovej oceňuje jednu schopnosť Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Reakcie Ani nemôžem povedať, že ako mi bije srdce. Pozrite si reakcie Vlhovej brata a trénera Piniho Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Vlhová okomentovala zlaté preteky. Opísala pocity, ktoré prežívala v cieli 2. kola Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Reakcie Dychvyrážajúce druhé kolo, sny sa plnia. Toto o Vlhovej zlate na ZOH napísali zahraničné médiá Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Lyžiarska legenda Gantnerová-Šoltýsová reaguje na Vlhovej zlato. Tieto veci boli podľa nej kľúčové Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie OBRAZOM: Pozrite si Vlhovej zlatý olympijský slalom očami fotoreportérov Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Lyžovanie Ruku na srdce, kto jej veril po prvom kole? Prečítajte si reakcie na zlato Petry Vlhovej Róbert Ďurkáč 9. 2. 2022
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.