Kráľovná na svahu aj v rebríčku odmien. Mikaela Shiffrinová si v sezóne zarobila poriadny balík Matej Babic 4. 4. 2026
Uverila, že má na sebe kliatbu. Shiffrinová si pred najdôležitejšou jazdou sezóny pripúšťala aj to najhoršie Richard Jančiar 1. 4. 2026
Hororový pád švajčiarskej hviezdy mohol mať drastické následky. Michelle Gisinová sa tesne vyhla ochrnutiu Matej Babic 30. 3. 2026
Bola som svetovou jednotkou, teraz som na vozíku. Vonnová: Neviem, ako budem žiť o dva roky Peter Matis 28. 3. 2026
Lyžovanie Petra Vlhová obsadila v obrovskom slalome 15. miesto, suverénne vyhrala Hectorová Ivan Čerňanský 8. 1. 2022
Lyžovanie Skvelá Vlhová triumfovala v slalome v Záhrebe, Shiffrinovej nadelila pol sekundy Karol Chren 4. 1. 2022
Lyžovanie Petra Vlhová pár hodín pred pretekmi ako na tŕní. Mala kontakt s pozitívnymi, čaká na test! Ivan Čerňanský 3. 1. 2022
Lyžovanie Obrovský slalom aj slalom žien presunuli z Mariboru do Kranjskej Gory Karol Chren 31. 12. 2021
Fis Vlhová v slalome nenašla premožiteľku: Najskôr som si myslela, že som druhá Michal Lukačovič 29. 12. 2021
Lyžovanie Petre Vlhovej vyšiel risk, v Lienzi skončila druhá: Snažila som sa púšťať lyže Zuzana Gálisová 28. 12. 2021
Mikaela Shiffrinová Mikaela Shiffrinová sa pre covid nepredstaví na pretekoch v Lienzi Zuzana Gálisová 27. 12. 2021
Lyžovanie Fantastická pocta pre Petru Vlhovú: V rebríčku najlepších športovcov Európy na 15. mieste Ivan Čerňanský 26. 12. 2021
Lyžovanie Petra Vlhová skončila v obrovskom slalome piata, prvenstvo má Hectorová Rebeka Kosečeková 22. 12. 2021
Lyžovanie Petra Vlhová skončila štvrtá v obrovskom slalome, zvíťazila Shiffrinová Rebeka Kosečeková 21. 12. 2021
športovec roka VIDEO: Petra Vlhová zvíťazila v ankete Športovec roka 2021 Rebeka Kosečeková 20. 12. 2021
Lyžovanie Gutová-Behramiová má koronavírus. Konkurentka Vlhovej vynechá najmenej dvoje preteky Karol Chren 17. 12. 2021
Lyžovanie Lyžovanie v Jasnej vyjde opäť drahšie. V doline spoplatnili parkovanie, suma mnohých prekvapila Vladimíra Drábiková 16. 12. 2021
Lyžovanie Lyžovačka v zahraničí: Pozreli sme sa, kam môžu ísť len zaočkovaní či prekonaní a kde stačí aj test Vladimíra Drábiková 15. 12. 2021
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.