Svet lyžovania zasiahla tragédia. Po páde na tréningu zomrel taliansky pretekár, mal len 25 rokov TASR 15. 9. 2025
Nečakane ukončila kariéru. Rakúska lyžiarka teraz prezradila dôvod svojho rozhodnutia TASR 29. 8. 2025
Vlhová v super-G v Ga-Pa v elitnej desiatke, náročnú trať najlepšie zvládla Suterová Karol Chren 9. 2. 2020
Lyžovanie P. Fialková v hromadnom štarte na 13. mieste: "Už na mňa dolieha únava" Ivan Čerňanský 26. 1. 2020
Super-G Vlhovej životný výkon v super-G: Chyba v spodnej časti trate ju ale stála pódium Róbert Ďurkáč 26. 1. 2020
Lyžovanie Vlhová dosiahla v zjazde najvyššiu rýchlosť zo všetkých. Chyba pred cieľom ju stála pódium Zuzana Gálisová 24. 1. 2020
Lyžovanie Paulína Fialková na 2. mieste v stíhačke: "Som šťastná, konečne sa to pódium podarilo." Katarína Kiššová 19. 1. 2020
Lyžovanie Skvelá Vlhová vyhrala obrovský slalom v Taliansku spolu s Brignoneovou Ivan Čerňanský 18. 1. 2020
Lyžovanie Slovenské biatlonistky prvýkrát v sezóne dokončili štafetu. Výborne ju rozbehla Ivona Fialková Karol Chren 17. 1. 2020
Mikaela Shiffrinová Shiffrinová vystrúhala Vlhovej poklonu: Nedá sa proti nej postaviť nič, je lepšia ako ja Róbert Ďurkáč 15. 1. 2020
Livio Magoni Vlhovej tréner sa obul do Shiffrinovej tímu: Nechcem viac vidieť tie falošné tváre Róbert Ďurkáč 15. 1. 2020
Flachau Petra Vlhová vyhrala nočný slalom vo Flachau a má dvanásty triumf vo Svetovom pohári Jana Habarová 14. 1. 2020
Lyžovanie Smola Petry Vlhovej. Kombináciu v Altenmarkt-Zauchensee nedokončila Róbert Ďurkáč 12. 1. 2020
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry