Shiffrinová v obrovskom slalome opäť tesne mimo pódia. Slovenku delila od druhého kola vyše sekunda TASR 7. 12. 2025
Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Favoritky vypadli v prvom kole, Shiffrinová šiesta. Víťazka z Nového Zélandu je v obrovskom slalome ako doma TASR 6. 12. 2025
Lyžovanie Puchnerová prekvapujúco vyhrala posledný zjazd, vyťažila z počasia Róbert Ďurkáč 16. 3. 2016
Adam žampa Tituly s prehľadom získali Veronika Velez-Zuzulová a Adam Žampa Zuzana Gálisová 8. 3. 2016
Zjazd Zrušený obrák v Jasnej bude v pondelok, šéfka pretekov mala slzy v očiach Nikola Teleková 5. 3. 2016
Lyžovanie Chystáte sa podporiť Zuzulovú a Vlhovú v Jasnej? Toto všetko by ste mali vedieť Michal Lukačovič 23. 2. 2016
Lyžovanie Náročné podmienky vo Švajčiarsku: Zuzulová desiata, Vlhová vypadla Michal Lukačovič 15. 2. 2016
Kitzbühel Sériu hororových pádov v Kitzbüheli uzavrel Svindal, pretek ukončili predčasne Michal Lukačovič 23. 1. 2016
Adam žampa Konečne sa zadarilo! Žampovci dosiahli najlepší výsledok ich kariér vo Svetovom pohári Michal Lukačovič 22. 1. 2016
Flachau Výborná Veronika Velez-Zuzulová! Vyhrala nočný slalom Svetového pohára aleitmannova 12. 1. 2016
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend