Uverila, že má na sebe kliatbu. Shiffrinová si pred najdôležitejšou jazdou sezóny pripúšťala aj to najhoršie Richard Jančiar 1. 4. 2026
Hororový pád švajčiarskej hviezdy mohol mať drastické následky. Michelle Gisinová sa tesne vyhla ochrnutiu Matej Babic 30. 3. 2026
Bola som svetovou jednotkou, teraz som na vozíku. Vonnová: Neviem, ako budem žiť o dva roky Peter Matis 28. 3. 2026
Fenomenálnu sezónu zakončila ziskom veľkého glóbusu. Mikaela Shiffrinová zvádzala boj do posledného kola TASR 25. 3. 2026
Pre vážne zranenie kolena dlho pauzoval. Marco Schwarz uspel v obrovskom slalome po dvoch rokoch TASR 21. 12. 2025
V cieli bola prekvapená, že vyhrala. Sofia Goggiová cítila v jazde rezervy, no napriek tomu ovládla super-G TASR 21. 12. 2025
Lyžovanie Riskantná jazda priniesla ovocie. Švajčiar bol po triumfe nad Odermattom šokovaný a šťastný TASR 20. 12. 2025
Lyžovanie Predviedla takmer bezchybnú jazdu a v cieli žiarila šťastím. Rakúšanka Cornelia Hütterová ovládla zjazd TASR 20. 12. 2025
Lyžovanie Český lyžiar sa postaral o prvotriednu senzáciu. V super-G zdolal Odermatta a vybojoval premiérový triumf TASR 19. 12. 2025
Lyžovanie Bezkonkurenčná jazda. Nezdolateľná Shiffrinová ovládla aj štvrtý slalom sezóny TASR 16. 12. 2025
Šport Chodíte hore po zjazdovke pešo? Skituring v Tatrách už nebude zadarmo, poznáme ceny Marek Vnenčák 16. 12. 2025
Lyžovanie Vládne medzi dvoma americkými legendami napätie? Lindsey Vonnová vysvetlila vzťah so Shiffrinovou Matej Babic 15. 12. 2025
Lyžovanie Super-G v St. Moritzi ovládla Robinsonová. Shiffrinová preteky nedokončila TASR 14. 12. 2025
Lyžovanie Ukončila kariéru, bola na implantácii. Vrátila sa po šiestich rokoch a je najstaršou šampiónkou v histórii TASR 12. 12. 2025
Lyžovanie Rozsah zranení dlhoročnej rivalky Vlhovej je známy. Na olympiádu môže zabudnúť TASR 11. 12. 2025
Lyžovanie Padol definitívny verdikt. Rusi aj Bielorusi budú môcť bojovať o olympiádu TASR 10. 12. 2025
Lyžovanie Shiffrinová v obrovskom slalome opäť tesne mimo pódia. Slovenku delila od druhého kola vyše sekunda TASR 7. 12. 2025
Lyžovanie Vlhová: Shiffrinová mi často liezla na nervy. Keby som bola chlap, už dávno mám zarobené milióny Adam Dudiak 7. 12. 2025
Lyžovanie Favoritky vypadli v prvom kole, Shiffrinová šiesta. Víťazka z Nového Zélandu je v obrovskom slalome ako doma TASR 6. 12. 2025
Lyžovanie Hviezdny Švajčiar opäť potvrdil svoju dominanciu. V úvodnom zjazde sezóny nedal konkurencii šancu TASR 4. 12. 2025
Lyžovanie Uvidíme napokon ruských a bieloruských lyžiarov na olympiáde? Padlo dôležité rozhodnutie TASR 2. 12. 2025
Lyžovanie Vlhová nechala nahliadnuť hlboko do svojho súkromia. Prvýkrát otvorene hovorila o ťažkom rozchode Richard Jančiar 2. 12. 2025
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.