Moravčík: To, čo dokázal Calzona, by som zvládol aj ja. Tréner nevie jazyk a my to musíme platiť Richard Jančiar 9. 12. 2025
SFZ oceňoval mladé talenty. Kategóriu do 19 rokov ovládol hráč, ktorému sa darí v Niké lige TASR 3. 12. 2025
Porazil Rusov a musel ísť dohola, mal byť trénerom Slovenska. Na obed to so zväzom dohodli, večer sa vec zmenila (príbeh) Adam Dudiak 13. 11. 2025
Predkladáme reálne fakty. SFZ k vyjadreniam Huliaka vydal oficiálne stanovisko Richard Jančiar 10. 11. 2025
Calzonov príchod potvrdil už aj šéf Neapola, zatiaľ bez Hamšíka. SFZ súhlasil za týchto podmienok Adam Dudiak 19. 2. 2024
Calzona v Neapole bez Hamšíka? Všetko môže byť napokon inak, píše renomovaný novinár Adam Dudiak 19. 2. 2024
Exkluzívne Novinka, ktorá môže úplne zmeniť futbal. SFZ aj odborníci reagujú na úvahy o modrej karte Róbert Ďurkáč 14. 2. 2024
Futbal Dcéra niekdajšieho ligistu a veľký talent pôsobiaci v Holandsku. Ceny SFZ odovzdal aj šéf športu TV Markíza Róbert Ďurkáč 12. 2. 2024
Futbal Najväčšiu priazeň fanúšikov získal Peter Pekarík. Legenda národného tímu ovládla hlasovanie Marián Tomčák 2. 2. 2024
Futbal Hľadá sa najlepší tím v histórii Slovenska. Hlasujte v ankete Jedenástka 30-ročia a vyhrajte skvelé ceny TVNOVINY.sk 25. 1. 2024
Niké liga Telefonát pred derby, disciplinárka konala. Tréner Michaloviec dostal pokutu, vraj narušil fair-play TVNOVINY.sk 15. 12. 2023
Exkluzívne SFZ je opäť terčom kritiky. Dôvodom je pravidlo, ktoré podľa mnohých robí z hráčov vazalov Róbert Ďurkáč 4. 10. 2023
Futbal Pre superrýchlosť ju prirovnávajú k Mbappému, tiež pôsobí v PSG. Slovensku rastie hráčka svetových kvalít Róbert Ďurkáč 28. 7. 2023
Futbal Nárast aj o 250 percent. Kluby šokovali nové drastické sumy poplatkov, SFZ vysvetlil dôvod Róbert Ďurkáč 5. 7. 2023
Futbal Slovensko čaká o dva roky organizovanie ME do 21 rokov. Tri mestá však musia vyriešiť problémy TASR 26. 1. 2023
Futbal Veľká pocta pre náš futbal. Slovensko bude hostiť majstrovstvá Európy do 21 rokov TASR 25. 1. 2023
Futbal V Šamoríne sa uskutočnila konferencia pre trénerov zo všetkých slovenských súťaží. Diskutoval aj Pavel Vrba Andrej Zvolenský 9. 12. 2022
Futbal Meno reprezentačného trénera povie šéf SFZ Kováčik do konca januára Zuzana Gálisová 30. 12. 2021
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend