Moravčík: To, čo dokázal Calzona, by som zvládol aj ja. Tréner nevie jazyk a my to musíme platiť Richard Jančiar 9. 12. 2025
SFZ oceňoval mladé talenty. Kategóriu do 19 rokov ovládol hráč, ktorému sa darí v Niké lige TASR 3. 12. 2025
Porazil Rusov a musel ísť dohola, mal byť trénerom Slovenska. Na obed to so zväzom dohodli, večer sa vec zmenila (príbeh) Adam Dudiak 13. 11. 2025
Predkladáme reálne fakty. SFZ k vyjadreniam Huliaka vydal oficiálne stanovisko Richard Jančiar 10. 11. 2025
Futbal Zväz tvrdo potrestal Myjavu: Mastná pokuta a preradenie do nižšej súťaže Karol Chren 16. 2. 2017
Futbal Výkonný výbor zväzu odsúdil krok Myjavy, šéfa klubu Halabrína obvinili z klamstva Karol Chren 10. 2. 2017
Futbal Futbalisti poslednýkrát k odmenám: Zobrali by sme aj oveľa menej ako päťtisíc Michal Lukačovič 14. 10. 2016
Futbal Šéf zväzu konečne prehovoril: Viem presne čo sa stalo, Stoch do reprezentácie nepatrí! Karol Chren 7. 9. 2016
Futbal Ján Kozák bude repre trénerom aj naďalej. Zväz mu predĺžil zmluvu Michal Lukačovič 23. 2. 2016
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend