Guardiolu jeho tisíci zápas rozjasal. Liverpool vyfasoval v Manchestri trojku, City poskočilo na druhú priečku TASR 9. 11. 2025
Vo svojej kariére získal takmer všetko, čo mohol. Pepa Guardiolu čaká v ligovom šlágri jubilejný zápas TASR 7. 11. 2025
Zo Slovenska ušiel komunistom, syna pašoval v kolese. Barcelona mu postavila štadión, je tam hráčom storočia (príbeh) Adam Dudiak 16. 5. 2025
Guardiola vidí veci, ktoré nikto iný, Messi sa vrátil k pôsobeniu v Barcelone. S Yamalom sú si podobní Matej Babic 18. 4. 2025
Manchester City v šoku. Matka trénera Pepa Guardiolu zomrela na nový koronavírus Róbert Ďurkáč 6. 4. 2020
Guardiolovi sa nepozdával uhol záberu, na základe ktorého rozhodca uznal Llorenteho gól Karol Chren 18. 4. 2019
Futbal Man City nedokázal streliť gól druholigistovi. Guardiola: Môže za to lopta! Karol Chren 25. 10. 2017
Futbal Guardiola po divokej prestrelke chválil Monaco: Dlho som nevidel také mužstvo Karol Chren 22. 2. 2017
Futbal Hviezdny agent sa obul do Guardiolu: "Aj môj starý otec by s Bayernom vyhral ligu!" Karol Chren 21. 9. 2016
Futbal Guardiola robí v Manchestri poriadky: Zakázal pizzu a vylúčil hráčov s nadváhou Karol Chren 27. 7. 2016
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend