Sieň slávy IIHF sa rozrastie o nových členov. Švajčiarska legenda sa dostane medzi elitu v rekordnom čase TASR 4. 12. 2025
S hokejom začal neskoro, jeho výška mala byť prekážkou. Chára bol nezlomný, spomína jeho otec Marián Červenka 15. 11. 2025
Na uvedenie do Hokejovej siene slávy čakajú ďalší. O rok môže pribudnúť dlhoročný Chárov spoluhráč TASR 11. 11. 2025
Do Hokejovej siene slávy vstúpili aj ďalší velikáni. Joe Thornton spomínal na legendy TASR 11. 11. 2025
Do Rokenrolovej siene slávy uviedli rapera Jay-Z, Tinu Turner či Foo Fighters Rebeka Kosečeková 31. 10. 2021
Marián Hossa sa už čoskoro dočká uvedenia do Siene slávy NHL. Zahrá si aj v zápase legiend Matej Babic 13. 10. 2021
Hokej Marián Hossa je vážnym kandidátom na uvedenie do Siene slávy, tu sú ďalší adepti Róbert Ďurkáč 24. 6. 2020
Hokej Do Hokejovej siene slávy uvedú ďalšie osobnosti. Medzi nimi aj Václava Nedomanského Karol Chren 26. 6. 2019
Hokej Nečakal som to, som nadšený. Hovorí na zaradenie do Siene slávy IIHF Žigo Pálffy Róbert Ďurkáč 25. 2. 2019
Hokej Sieň slávy IIHF sa rozrastie o ďalších členov, dočkajú sa aj dve slovenské legendy Róbert Ďurkáč 6. 2. 2019
Hokej Hokejová Sieň slávy má nových laureátov, nechýba šéf NHL či legendárny gólman Róbert Ďurkáč 13. 11. 2018
Hokej Miroslava Šatana uviedli do Siene slávy Slovana, považuje to za veľkú česť Róbert Ďurkáč 5. 1. 2017
Nirvana Zoznam piesní, ktoré uvedú do Siene slávy. Je medzi nimi aj pecka od Nirvany Nikola Teleková 29. 11. 2016
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend