Úspešný vstup Portugalska do kvalifikácie režíroval Ronaldo. Anglicko zdolalo trpaslíka TASR 6. 9. 2025
Po deviatich rokoch to prišlo. Cristiano Ronaldo sa zasnúbil s Georginou Rodriguezovou TASR 12. 8. 2025
Ronaldo je kritizovaný za neúčasť na Jotovom pohrebe. Hrajúcej legendy sa zastala jeho sestra Richard Jančiar 7. 7. 2025
Neprítomnosť Cristiana Ronalda na pohrebe Dioga Jotu prekvapila. Dôvod jeho absencie je známy Matej Babic 6. 7. 2025
Koniec Cristiana Ronalda v Saudskej Arábii? Hviezdny Portugalčan prekvapil futbalových fanúšikov Matej Babic 27. 5. 2025
Futbal Na vrchole tretíkrát v rade. Ronaldo opäť ovládol rebríček najbohatších športovcov TASR 16. 5. 2025
Futbal Cristiano Ronaldo prežíva pocit hrdosti. Jeho syn sa premiérovo dostal do portugalskej reprezentácie TASR 6. 5. 2025
Exkluzívne S Trenčínom písal históriu, Slovan nakopol k lepším zajtrajškom. Ševela sa chce u Saudov zaradiť medzi smotánku (rozhovor) Richard Jančiar 17. 4. 2025
Futbal Cristiano Ronaldo by sa mohol vrátiť do LaLigy v celkom novej úlohe. Portugalčan má rokovať o kúpe slávneho klubu Matej Babic 4. 3. 2025
Futbal VIDEO: Ronaldo nemôže odohrať zápas Ligy majstrov pre bizarný dôvod. V Iráne mu hrozí trest ako zo stredoveku Richard Jančiar 3. 3. 2025
Futbal Z tej čiastky sa vám zatočí hlava. Ronaldo sa stal najlepšie zarábajúcim športovcom za minulý rok TASR 13. 2. 2025
Exkluzívne Spí päťkrát denne po 90 minút. Čo na režim Cristiana Ronalda hovorí odborníčka? Lucia Tužáková 12. 2. 2025
Futbal Šéf Frankfurtu: Keď mi núkali Ronalda, pýtal som sa, či žartujú. Správu od agenta som si ani neprečítal TASR 11. 2. 2025
Futbal Tam, kde budem šťastný. Cristiano Ronaldo podľa všetkého spečatil svoju budúcnosť TASR 11. 2. 2025
Futbal Má špeciálny spánkový režim, cvičí pilates a nepije alkohol. Cristiano Ronaldo oslavuje jubileum Monika Grznárová 5. 2. 2025
Futbal Pre Cristiana Ronalda konkurencia neexistuje: Ľudia môžu preferovať Messiho, ale ja som najlepší, vyhlásil sebavedomo Richard Jančiar 4. 2. 2025
Futbal Fenerbahce zbrojí do plných: Škriniar má nového spoluhráča. Prichádza rovno od Cristiana Ronalda TASR 27. 1. 2025
Futbal VIDEO: Ronaldo sa nefláka ani na Vianoce. Sviatky oslávil aj poriadnym otužovaním TASR 25. 12. 2024
Futbal Ronalda označil za sebeckého. Portugalčan na bývalého holandského reprezentanta ostro reagoval Matej Babic 6. 12. 2024
Futbal Ronaldo opäť ukázal svoje čaro: Vybavil víťazstvo a opäť sa priblížil k mýtickej tisícke TASR 29. 11. 2024
Futbal VIDEO: Neuveriteľný Ronaldo pred štyridsiatkou. Nožnicami vystrihol 910. gól kariéry Peter Matis 15. 11. 2024
Odišli a teraz sa vracajú. Rastie počet zamestnancov, ktorí opäť nastupujú do svojich predošlých zamestnaní
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)