Návrat po dlhodobom zranení na spadnutie? Vavro bol proti Brémam pripravený na lavičke TASR 7. 11. 2025
Po zástave srdca sa vrátil na najvyššiu úroveň. Christian Eriksen sa stal spoluhráčom slovenského reprezentanta TASR 10. 9. 2025
V Nemecku sú s výkonmi Slováka spokojní. Vavro zrejme spojí svoju budúcnosť s Wolfsburgom TASR 15. 5. 2025
VIDEO: Oba tímy strelili krásne góly, no z výhry sa tešilo LIpsko. Wolfsburg stíhaciu jazdu začal neskoro Matej Babic 11. 4. 2025
Od októbra nevynechal ani minútu. Pôsobenie v Nemecku mi zmenilo život, hovorí Vavro TASR 17. 3. 2025
Futbal Víťazná šnúra Wolfsburgu pokračuje. „Vlkov“ zo stredu obrany opäť istil Denis Vavro TASR 8. 12. 2024
Futbal VIDEO: Vavro si raketou z priameho kopu otvoril strelecký účet. Wolfsburg poslal do štvrťfinále pohára TASR 4. 12. 2024
Futbal Kiel obral o body úradujúceho majstra, Javorček nebol na súpiske. Zo slovenského súboja vzišiel víťazne Vavro TASR 5. 10. 2024
Futbal Nešťastný debut Vavra. Nastúpil pár sekúnd pred koncom a Leverkusen rozhodol. Štuttgart zničil Borussiu TASR 22. 9. 2024
Exkluzívne Agent Denisa Vavra: Modlil som sa, aby sa to stihlo vybaviť. Jednu topligu sme odmietli (rozhovor) Róbert Ďurkáč 4. 9. 2024
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend