Slovanisti zasypali Stocha vulgarizmami. Keď hovoril o mentalite Slovákov, spomenul Škrtela a Hamšíka Richard Jančiar 17. 9. 2026
Stoch: Kmotrík mi núkal peniaze, aké chcem. Weissa som hneď stopol, do Slovana by som nikdy nešiel Adam Dudiak 14. 9. 2026
Stoch cíti krivdu, Hamšíkovi nerozumie. Pozvánku na rozlúčku dostali všetci, okrem bývalého krídelnika Richard Jančiar 30. 6. 2026
VIDEO: Stoch zakričal do megafónu "smrť Sparte", pôjde pred disciplinárku Michal Lukačovič 25. 9. 2017
VIDEO: Slavia Praha so Stochom sa v skupinovej fáze LM nepredstaví, ďalej ide APOEL Róbert Ďurkáč 23. 8. 2017
Miroslav stoch Veľká zmena v živote futbalistu Miňa Stocha. Už onedlho bude otcom Katarína Ács 4. 1. 2017
Futbal VIDEO: Skvelý Stoch, takto si z diaľky vychutal gólmana Zorye Luhaňsk! Róbert Ďurkáč 24. 11. 2016
Martin Škrtel Lietadlo so Škrtelom a Stochom na palube muselo núdzovo pristáť v Budapešti Karol Chren 19. 10. 2016
Futbal Šéf zväzu konečne prehovoril: Viem presne čo sa stalo, Stoch do reprezentácie nepatrí! Karol Chren 7. 9. 2016
Futbal Škrtel prehovoril o konflikte medzi Stochom a Kozákom: Už toho bolo dosť! Karol Chren 26. 8. 2016
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla