Nech spravodlivosť má svoje zadosťučinenie. Minister Huliak podal trestné oznámenie v súvislosti so SFZ TASR 6. 3. 2026
Calzona zarobí na lavičke Slovenska astronomické peniaze. Podľa Kováčika si zaslúži každý cent Richard Jančiar 6. 3. 2026
Na SFZ prišlo k viacerým zmenám na dôležitých pozíciách. Prezident zväzu ich vysvetlil TASR 5. 3. 2026
Minister Huliak musel ustúpiť. Slovenský futbalový zväz dostane milióny zo štátneho rozpočtu TASR 2. 3. 2026
Čavrič patrične vysvetlil, prečo odmietol pozvánku do reprezentácie, dostane ďalšiu? Calzona reaguje Adam Dudiak 2. 7. 2024
Hamšík exkluzívne: Neapol som neodmietol len kvôli rodine a akadémii. Calzona myslí na budúcnosť pri repre (rozhovor) Adam Dudiak 7. 3. 2024
Čavrič exkluzívne: Calzona ma už na zraz volal. A Kováčik sľúbil, že občianstvo budem mať do EURA (rozhovor) Adam Dudiak 7. 2. 2024
Pavol Rusko Bývalý Ruskov šofér na súde: Doteraz som nepochopil zmysel jeho stretnutia s Černákom Zuzana Gálisová 24. 1. 2020
Futbal Kováčik sa stal staronovým prezidentom SFZ. Nemal protikandidáta a dostal všetky hlasy Karol Chren 2. 2. 2018
Pavol Rusko Kováčik opäť vypovedal v kauze Rusko, priznal, že sprostredkoval kontakt s černákovcami Katarína Ács 7. 11. 2017
Futbal Šéf zväzu konečne prehovoril: Viem presne čo sa stalo, Stoch do reprezentácie nepatrí! Karol Chren 7. 9. 2016
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
VIDEO: Štart k Mesiacu sa podaril. Astronauti sa vydali na veľkolepé dobrodružstvo, ktoré sleduje celý svet
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.