Weiss po prehre: Idem za majiteľom. Je tu problém, aj v kabíne. Ak som ním ja, už vo štvrtok tu nebudem Adam Dudiak 6. 12. 2025
Z najlepšej posily za posledné štyri roky zostal len tieň. Hrá ako vymenený, hromžil Weiss Richard Jančiar 4. 12. 2025
Hneval sa Weiss na kluby ligy oprávnene? ÚLK sa bráni a spresnila aj sumu, ktorú vďaka Slovanu dostali ostatní Peter Matis 2. 12. 2025
Weiss po Michalovciach penil na kluby Niké ligy: To máme za to, že sme im zarobili 700-tisíc eur Peter Matis 1. 12. 2025
Na reprezentáciu prestal chodiť, Calzonu nemieni obhajovať. Čo si myslí Weiss o šanciach Slovákov v baráži? Richard Jančiar 24. 11. 2025
Fanúšikovia Slovana opäť tvrdo reagujú na situáciu v klube. Najväčšiu kritiku si odniesol tréner Weiss Richard Jančiar 14. 11. 2025
Vzbura fanúšikov Slovana, tvrdé slová vedeniu i lavičke. Nepokľaknem pred nimi, nebudem ich prosiť, krútil hlavou Weiss Pavol Borkovič 9. 11. 2025
Futbal Weiss: Nie, aj keby mi dal Ivan na stôl hocičo. Ľudia na mňa stále kričia, že som autobusár. Ale z peňazí mi nikdy nešibalo Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal Konečne sme ukázali, že sme Slovan, vravel pred bojom v Európe Šporar. Weiss poukázal na výhodu súpera TASR 5. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Tréner Weiss vypenil po urážkach z tribúny počas rozhovoru. Fanúšikovi Trnavy „vypláchol žalúdok“ Peter Matis 18. 10. 2025
Futbal Súper Slovana minul na posily viac než Paríž. Weissovi budú v Európe chýbať dve opory, tretia je otázna Adam Dudiak 1. 10. 2025
Niké liga Keby bol taký dobrý, prečo by ho Weiss nestaval? Borbély sa zamyslel nad vývojom Marcelliho Richard Jančiar 30. 9. 2025
Niké liga VIDEO: Posila Slovana spálila čistú tutovku. Weiss penil po zápase: Vedel som, že to nedá, kopať mal Tolič Peter Matis 28. 9. 2025
Niké liga Tréner Slovana Vladimír Weiss spoznal verdikt za vulgarizmy a nevhodné správanie Matej Babic 19. 9. 2025
Futbal Tréner Weiss pod paľbou kritiky. Fanúšikovia Slovana sa búria proti nominácii na Konferenčnú ligu Peter Matis 5. 9. 2025
Niké liga Slovanu bude opäť chýbať hlavný tréner. Vladimír Weiss st. pyká za výbuch zo zápasu proti Michalovciam TASR 29. 8. 2025
Futbal Slovan ho mal na lopate, Celtic zlyhal na plnej čiare. Kajratu sa podaril naozajstný športový zázrak Richard Jančiar 28. 8. 2025
Niké liga Vladimír Weiss st. opäť stratil nervy. Podľa zápisu stretnutia nešetril vulgarizmami na adresu rozhodcu Richard Jančiar 25. 8. 2025
Futbal VIDEO: Prehru vzal ako džentlmen. Weiss st. gratuloval Kajratu k postupu priamo v šatni Richard Jančiar 13. 8. 2025
Exkluzívne Ľubomír Michalík: S príchodom Weissa sa zmenilo fungovanie Kajratu. Dodnes ma mrzí, že nám ušiel titul (rozhovor) Richard Jančiar 12. 8. 2025
Futbal VIDEO: Weiss pred Kajratom hovoril pokorne. Šance na postup sú pre oba tímy rovnaké Marián Tomčák 5. 8. 2025
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend