V Slovane sú ľudia, ktorí pracujú proti mne, uviedol tréner Weiss. Vedenie klubu reaguje Matej Babic 23. 3. 2026
Niektorí ľudia, bohužiaľ, chodia na futbal tiež. Weiss odvetil fanúšikom, ktorí chcú jeho koniec Adam Dudiak 2. 3. 2026
Dobrý deň, volám sa Daiki a budem hrať za Slovan. Olympionik sa pri Weissovi za deň naučil to, čo iným trvá dekádu Adam Dudiak 10. 2. 2026
Blíži sa koniec Weissovej éry? Kitka prezradil, dokedy by mala trénerská legenda viesť Slovan Richard Jančiar 27. 1. 2026
Čakajú káder Slovana radikálne zmeny? Weiss jasne hovoril o svojich predstavách Richard Jančiar 15. 12. 2025
Niké liga Weiss nenominoval na Žilinu troch hráčov: Musia si uvedomiť, v akom sú klube TASR 14. 12. 2025
Futbal Weiss spomína: Po zápase som spravil jedno gesto, tak som to cítil. A prišiel som o miesto v reprezentácii Adam Dudiak 13. 12. 2025
Futbal S Kmotríkom sa dohodli na káve po sezóne. Weiss sa však zubami-nechtami v Slovane držať neplánuje TASR 12. 12. 2025
Futbal Weiss st. aj po prepadáku v Macedónsku popiera krízu. Na ofenzíve belasých nenechal ani nitku suchú Peter Matis 11. 12. 2025
Futbal Weiss: Nadýchli sme sa, žijeme, každá facka je dobrá. Verím, že v Európe podáme výkon hodný nášho klubu TASR 10. 12. 2025
Niké liga Weiss po prehre: Idem za majiteľom. Je tu problém, aj v kabíne. Ak som ním ja, už vo štvrtok tu nebudem Adam Dudiak 6. 12. 2025
Niké liga Z najlepšej posily za posledné štyri roky zostal len tieň. Hrá ako vymenený, hromžil Weiss Richard Jančiar 4. 12. 2025
Niké liga Hneval sa Weiss na kluby ligy oprávnene? ÚLK sa bráni a spresnila aj sumu, ktorú vďaka Slovanu dostali ostatní Peter Matis 2. 12. 2025
Niké liga Weiss po Michalovciach penil na kluby Niké ligy: To máme za to, že sme im zarobili 700-tisíc eur Peter Matis 1. 12. 2025
Futbal Na reprezentáciu prestal chodiť, Calzonu nemieni obhajovať. Čo si myslí Weiss o šanciach Slovákov v baráži? Richard Jančiar 24. 11. 2025
Niké liga Fanúšikovia Slovana opäť tvrdo reagujú na situáciu v klube. Najväčšiu kritiku si odniesol tréner Weiss Richard Jančiar 14. 11. 2025
Niké liga Vzbura fanúšikov Slovana, tvrdé slová vedeniu i lavičke. Nepokľaknem pred nimi, nebudem ich prosiť, krútil hlavou Weiss Pavol Borkovič 9. 11. 2025
Futbal Weiss: Nie, aj keby mi dal Ivan na stôl hocičo. Ľudia na mňa stále kričia, že som autobusár. Ale z peňazí mi nikdy nešibalo Adam Dudiak 9. 11. 2025
Futbal Konečne sme ukázali, že sme Slovan, vravel pred bojom v Európe Šporar. Weiss poukázal na výhodu súpera TASR 5. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Tréner Weiss vypenil po urážkach z tribúny počas rozhovoru. Fanúšikovi Trnavy „vypláchol žalúdok“ Peter Matis 18. 10. 2025
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.