Moravčík kritizoval Weissove rozhodnutia. Kouč reprezentácie reaguje: Keď ho vidím, zabávam sa Richard Jančiar 6. 10. 2026
Únava si vypýtala svoju daň, ťahúň ofenzívy bol polomŕtvy. Weiss prezradil, kto ho prekvapil Matej Babic 3. 10. 2026
Tréner Weiss očakáva náročný duel, avizuje zmeny v zostave. Slováci sa na ostrovy vracajú po troch dekádach TASR 30. 9. 2026
Rozhodla kvalita rozdielových hráčov. Trénera Weissa uchvátil Prešov: Doma som to ešte nevidel TASR 27. 9. 2026
Futbal Weiss: Poprosil ma o návrat do repre, tak som otvoril náruč. Môže vyriešiť problém na pravej obrane Adam Dudiak 18. 9. 2026
Futbal Čavrič dal reprezentácii opäť košom. Weiss prezradil detaily, prečo útočník odmietol pozvánku Richard Jančiar 17. 9. 2026
Futbal Vladimír Weiss zverejnil nomináciu na Ligu národov. Šancu dostane aj päť hráčov z domácej súťaže TASR 17. 9. 2026
Futbal Weiss: Je to môj obľúbený hráč, príde konečne reprezentovať? Už sme debatovali, priznáva Čavrič Adam Dudiak 16. 9. 2026
Futbal Najlepšieho trénera na svete skolil Weissov zázrak, takú potupu už nikdy nezažil. Teraz Slovanu čelí znova Adam Dudiak 9. 9. 2026
Futbal Tréner Weiss má pred štartom Ligy národov jediný cieľ: Ak sa to nepodarí, budeme veľmi sklamaní TASR 8. 9. 2026
Futbal Weiss podpísal zmluvu so SFZ. Zarábať bude 40-tisíc eur, zväz napriek tomu ušetrí desaťtisíce TASR 14. 7. 2026
Futbal Iba Ronaldo, Messi a Pekarík. Teraz musia vyskočiť títo „Pavekovci“, vravel Weiss TASR 6. 6. 2026
Futbal Víťazný návrat Weissa na lavičku reprezentácie. V závere rozhodol debutant Richard Jančiar 1. 6. 2026
Futbal Vyhrá tento rok Zlatú loptu? Bývalého zverenca Weissa vyhlásili za najlepšieho hráča Ligy majstrov TASR 31. 5. 2026
Futbal Tréner Weiss rieši už pred svojím prvým zápasom problémy. Opora si zranila zápästie TASR 30. 5. 2026
Futbal Po 15 rokoch končí veľmi úspešná spolupráca. Weiss hľadal slová len veľmi ťažko Richard Jančiar 29. 5. 2026
Futbal Spolupráca otca so synom pokračuje. Vladimír Weiss ml. bude pôsobiť pri reprezentácii TASR 27. 5. 2026
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla