Takmer rok bojovalo o život. Bábätko s vážnym ochorením srdca prežilo vďaka transplantácii Adam Kršiak 18. 12. 2025
Nekonečný príbeh slovenskej nemocnice: Analytik hovorí o zlyhávaní plánovania Ľubomíra Ivanková 18. 12. 2025
Starajú sa o ľudí pred smrťou a sami teraz bojujú o prežitie. Mobilné hospice tvrdia, že budúci rok mnohé zaniknú Roman Ruttkay 18. 12. 2025
„Keď som to videla, skoro som odpadla.“ Dana sa dozvedela, že sa lieči na rakovinu. Podľa lekárov došlo k zámene Pavol Sivák 17. 12. 2025
Koľko je normálne čakať na vyšetrenie u lekára? Ministerstvo zverejnilo svoju predstavu Marcel Marcišiak 30. 7. 2018
V najbližších dňoch čaká státisíce Slovákov prekvapenie: Niekto sa poteší, niekto zaplače Marcel Marcišiak 10. 7. 2018
Valsartan Pozor, sťahujú všetky lieky s valsartanom! Používajú sa na vysoký krvný tlak či liečbu po infarkte Michal Lukačovič 5. 7. 2018
Zdravotníctvo Chystáte sa do Chorvátska? Nemali by ste si zabudnúť overiť platnosť tohto dokladu Róbert Ďurkáč 27. 6. 2018
Epipen Čaká sa na tragédiu? V lekárňach sa nedá zohnať mimoriadne dôležité adrenalinové pero Michal Lukačovič 18. 6. 2018
Čína Americké veľvyslanectvo v Číne varuje pred nevyjasnenými zdravotnými ťažkosťami Katarína Ács 8. 6. 2018
Zdravotníctvo Premenovanie zdravotníckych asistentov na sestry odmietajú aj odbory Katarína Ács 18. 5. 2018
Zdravotníctvo Ministerka Kalavská chce rokovať o citeľnom zvyšovaní platov zdravotných sestier patrik galajda 13. 5. 2018
Príspevok na opatrovanie Opatrovateľom ťažko zdravotne postihnutých sa zvýšia príspevky Zuzana Žigová 11. 5. 2018
Zdravotníctvo Príspevky na opatrovanie ZŤP nebudú naviazané na minimálnu mzdu ako sľubovali Zuzana Žigová 9. 5. 2018
Ambulancia Neklopte, lebo si počkáte ešte dlhšie. Nápis na dverách ambulancie šokoval pacientov Karol Chren 5. 5. 2018
Výpovede V ďalšej nemocnici kolabuje špičkové pracovisko, pacienti by mohli ostať bez operácií Zuzana Gálisová 4. 5. 2018
Zdravotníctvo Nová ministerka zdravotníctva chce vyššie platy pre zdravotné sestry Katarína Ács 18. 4. 2018
Zdravotníctvo VŠZP varuje svojich poistencov: Falošné SMS vyzývajú k úhrade Marcel Marcišiak 11. 4. 2018
Zdravotníctvo V krku má dieru, sám neprejde ani pár metrov, no podľa lekára je sebestačný patrik galajda 21. 3. 2018
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Polícia potvrdila šokujúce informácie k nehode na D1: Žena (†52) údajne mala byť mŕtva ešte pred nárazom
Z priemerného tímu som sa dostal do repre, ale ľuďom to nestačilo. Nie som hviezda, chcem byť len vzor pre svoje deti (rozhovor)
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec