Scénu z filmu Pretty Woman zažila aj v realite: Julii Roberts odmietli v pražskom obchode predať kus oblečenia Gabriela Šlebodová 8. 12. 2025
Haraslín sa v nedeľu blysol gólom. Jeho Sparta Praha však zažila doma mizerný večer TASR 30. 11. 2025
Masívny únik plynu paralyzoval Prahu: Na mieste zastavili dopravu, evakuovali aj okolité budovy TASR 27. 11. 2025
Cestujúci museli čakať niekoľko hodín. Lietadlo z Prahy neodletelo z bizarného dôvodu Milan Špak 11. 11. 2025
Obete covidu si v Prahe pripomenuli 22-tisíc krížmi na Staromestskom námestí Jana Habarová 22. 3. 2021
Metro Šokujúci incident v pražskom metre. Seniorka (90) si chcela sadnúť, muž na ňu zaútočil päsťami Róbert Ďurkáč 13. 1. 2021
Praha Skupinka mladých vyliezla na 35-metrový komín pri Prahe, dvaja spadli a zomreli Michal Lukačovič 5. 12. 2020
Párty VIDEO: V Prahe sa konala nelegálna párty s viac ako sto hosťami. Polícia musela použiť baranidlo Róbert Ďurkáč 28. 11. 2020
Exkluzívne Český fotograf zachytil aj prehratý boj s koronavírusom. Chcel som ukázať realitu, hovorí Rebeka Kosečeková 27. 11. 2020
Metro VIDEO: Revízor sa na stanici pražského metra pobil s cestujúcou. Svedkyňa hovorí o brutalite Róbert Ďurkáč 20. 11. 2020
Praha Babiš: Budeme musieť predĺžiť núdzový stav, zatiaľ sa to nezastavilo Zuzana Gálisová 24. 10. 2020
Krimi V Prahe sa konal protivládny protest. Polícia použila vodné delá. Babiš reaguje: Som v šoku Katarína Kiššová 18. 10. 2020
Praha VIDEO: Tajná zábava v centre Prahy. Desiatky osôb ignorovali nariadenia, našli aj drogy Róbert Ďurkáč 15. 10. 2020
Jozef Majský Jozefa Majského na Slovensko nevydajú, zostáva vo väzbe v Česku Róbert Ďurkáč 30. 9. 2020
Praha Praha zatvára všetky univerzity. Babiš nevylúčil opätovné zavedenie núdzového stavu Jana Habarová 18. 9. 2020
Praha Dvojica sa v Prahe prechádzala s bábätkom. Policajti im namerali šokujúce množstvo alkoholu Róbert Ďurkáč 2. 7. 2020
Praha Tragédia v Prahe: Po výbuchu bytu jeden človek zomrel, ďalší sú zranení Jana Habarová 1. 7. 2020
Praha Na Karlovom moste sa s koronakrízou lúčili večerou pri polkilometrovom stole Katarína Ács 1. 7. 2020
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Z priemerného tímu som sa dostal do repre, ale ľuďom to nestačilo. Nie som hviezda, chcem byť len vzor pre svoje deti (rozhovor)
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec