Zemiaky raz do týždňa a len pečené, káže Lukašenko. Diétnymi radami chce riešiť ich nedostatok v krajine Eva Niňajová 18. 6. 2025
Video zachytilo Lukašenka s puškou a v nepriestrelnej veste. Pozrite si ho Ivan Čerňanský 23. 8. 2020
Alexandr Lukašenko Bielorusi žijúci na Slovensku opísali svoje pocity z diania v rodnej krajine Karol Chren 17. 8. 2020
Alexandr Lukašenko Bieloruský veľvyslanec: Prekročil som Rubikon. Som ľudská bytosť, mám strach Katarína Kiššová 17. 8. 2020
Alexandr Lukašenko Protesty v Bielorusku pokračujú, vyzvala na ne opozícia Vladimíra Drábiková 15. 8. 2020
Policajná brutalita FOTO: Bitky, modriny a vyhrážania. Bielorusko sa stalo krajinou s policajnou brutalitou Vladimíra Drábiková 14. 8. 2020
Alexandr Lukašenko Bieloruský minister vnútra sa ospravedlnil, Lukašenko vraj dá preveriť zatýkanie Katarína Kiššová 13. 8. 2020
Alexandr Lukašenko Členovia komisie v bieloruskom Vicebsku potvrdili, že ich nútili zmeniť výsledok volieb Katarína Kiššová 13. 8. 2020
Alexandr Lukašenko Lukašenko označil demonštrantov za ovce. Odkázal im, že v Bielorusku žiadny majdan nebude Karol Chren 10. 8. 2020
Krimi Bieloruská polícia násilne potlačila protesty proti výsledkom volieb. V celách skončili tisíce ľudí Róbert Ďurkáč 10. 8. 2020
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)