Video, ktoré pobúrilo Čechov: Vodič blokoval húkajúcu sanitku, do auta kráčal, akoby sa nič nedialo Róbert Ďurkáč 5. 1. 2026
Zrazu ma sleduje aj Calzona, na to mám vlastný názor. Mladého Slováka chcú do repre i Česi, koho si vyberie? Adam Dudiak 7. 10. 2025
Zlatá tretra sa môže tešiť na účasť obrovskej hviezdy. V Ostrave sa predstaví svetový rekordér TASR 7. 2. 2023
Mimoriadna záchranná akcia: Polícia našla podchladeného muža vykašliavajúceho krv len v tričku Vladimíra Drábiková 28. 12. 2021
Barboru (13) po prekonaní covidu zasiahla vážna imunitná reakcia. Z jej priebehu mrazí Róbert Ďurkáč 8. 3. 2021
Ostrava VIDEO: Česko šokovala bezohľadná cyklistka. Zrazila štvorročného chlapca a ušla Róbert Ďurkáč 27. 8. 2020
Osy Tragédia pri Ostrave. Muža napadol agresívny roj ôs, zachrániť sa ho nepodarilo Róbert Ďurkáč 27. 7. 2020
My ženy Žena v mužskom tele: Po operácii sa jej začali sypať aj pracovné ponuky Zuzana Gálisová 20. 7. 2020
Mrakodrap V Ostrave postavia mrakodrap, ktorý sa s veľkým náskokom stane najvyššou budovou v Česku Karol Chren 26. 6. 2020
Dôchodkyňa Dôchodkyňa nechala psa v rozhorúčenom aute tri hodiny, šla navštíviť vnuka Róbert Ďurkáč 8. 6. 2020
Zdravie Streľba v ostravskej nemocnci má siedmu obeť. Boj o život prehrala žena strelená do hlavy Ivan Čerňanský 12. 12. 2019
Zdravie Ambulancia v ostravskej nemocnici už funguje naplno, jedna žena je stále v kritickom stave Zuzana Žigová 12. 12. 2019
Zdravie Otec chránil pred streľbou vlastným telom dcéru. Zachránil jej život, jemu už nedokázali pomôcť Katarína Ács 11. 12. 2019
Krimi So strelcom z Ostravy si český spevák písal pred pár dňami: "Hovoril, že má rakovinu ako ja" Zuzana Žigová 10. 12. 2019
Zdravie Svedectvo z nemocnice z Ostravy: Muž pred besnením vyhnal z čakárne deti Zuzana Gálisová 10. 12. 2019
Krimi Muž, ktorý v nemocnici v Ostrave zastrelil šiestich pacientov v čakárni, spáchal samovraždu Katarína Ács 10. 12. 2019
Ostrava Nominácia na ľudskú hyenu: Muž zhodil na zem starenku a okradol ju, nemala šancu sa brániť Zuzana Žigová 9. 11. 2019
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
VIDEO: Štart k Mesiacu sa podaril. Astronauti sa vydali na veľkolepé dobrodružstvo, ktoré sleduje celý svet
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.