Tradičná štafeta na Medzinárodnej vesmírnej stanici. Astronauti si symbolicky odovzdali velenie Teleráno 8. 12. 2025
Ukrajinský dezertér sa „skrýva“ pred trestom vo vesmíre. Po úteku k Putinovi sa z pilota stal kozmonaut Eva Niňajová 10. 4. 2025
Uviaznutí astronauti boli vo vesmíre dlhšie, než sa plánovalo. Priznali, že ich zdravie dostalo zabrať Soňa Obert 19. 3. 2025
FOTO+VIDEO: Astronauti, ktorí uviazli vo vesmíre, sa bezpečne vrátili na Zem. Ich kapsula dopadla do mora Alžbeta Múcsková 19. 3. 2025
Sojuzu s humanoidným robotom sa zatiaľ nepodarilo automaticky spojiť s ISS Ivan Čerňanský 24. 8. 2019
Turisti sa už o rok budú môcť dostať na vesmírnu stanicu ISS. Nebude to ale lacné Jana Habarová 7. 6. 2019
Myš Experiment na ISS prekvapil vedcov: Myši sa v beztiažovom stave zmenili na pretekárov Karol Chren 13. 4. 2019
Iss K vesmírnej stanici ISS letí kozmická loď s čerstvým ovocím a zmrzlinou Ivan Čerňanský 17. 11. 2018
Kozmonaut Čo bude s ľuďmi na medzinárodnej vesmírnej stanici? Jediná raketa explodovala Michal Lukačovič 13. 10. 2018
Iss Japonský astronaut sa ospravedlnil. Za tri týždne pobytu na ISS vyrástol o 2 centimetre Karol Chren 9. 1. 2018
Exkluzívne Astronautka: Hľadala som na webe, ako sa chodí vo vesmíre na toaletu, našla som prihlášku do NASA Michal Lukačovič 5. 10. 2017
Veda a technika ISS môžete vidieť voľným okom. Kadiaľ práve letí, zistíte aj mobilom Katarína Ács 13. 9. 2017
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend