Dozviete sa aj, ako by mala chutiť správna mozzarella.
Nezadržateľne sa blíži sezóna paradajok. A pretože sú v kurze čoraz viac zdravé jedlá, obľúbeným pokrmom sa stali napríklad paradajky s mozzarelou a trochou olivového oleja.
Ako ale spoznáme dobrú mozzarelu? Špecialista Vladislav Stuparič radí, že správna mozzarella by mala mať jemnú, nie gumovú konzistenciu.
Ak teda tá vami kúpená po stlačení vidličkou alebo nožom pruží ako trampolína, kúpte si nabudúce radšej inú. Dobrú mozzarellu môžete spoznať aj podľa toho, že pri krájaní z nej vytekajú pramienky srvátky.
Tu sú výsledky testu mozzarell, ktoré bežne kúpite v obchodoch.
1. miesto: Mozzarella Galbani
Zdroj:
tn.cz
2. miesto: Zottarella classic
Zdroj:
tn.cz
3. miesto: Mozzarella Lovilio
Zdroj:
tn.cz
4. miesto: Mozzarella San Fabio
Zdroj:
tn.cz
5. miesto: Mozzarella S budget
Zdroj:
tn.cz
6.miesto: Goldsteig Mozzarella classic
Zdroj:
tn.cz
7. miesto: Mozzarella Jäger
Zdroj:
tn.cz
BRATISLAVA/tn.cz
Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo