Ak sa sústredíte na nízku cenu, kvalitu rozhodne nečakajte. Platí to o všetkých potravinách, vrátane trvanlivých cukroviniek.
Aj keď je už po vianočných sviatkoch, my sa v nasledujúcom článku ešte k nim trošku vrátime. V reportáži, ktorú ste mohli vidieť v relácii Reflex sme sa pred Vianocami pozreli na to, prečo salonky vydržia aj „dva roky".
Za ich nesmrteľnosť môžu aj éčka. Platí zásada - čím kvalitnejší výrobok, tým menej é-čiek, čím je zase lacnejší, tým viac é-čiek. Naše cenovo dostupné salonky neboli preto žiadnym prekvapením.
Ak sa sústredíte na nízku cenu, kvalitu rozhodne nečakajte. Platí to o všetkých potravinách, vrátane trvanlivých cukroviniek.
V nasledujúcej reportáži vám vysvetlíme, prečo sú také nesmrteľné. A samozrejme sme nevynechali ani čokoládového Mikuláša, ktorý skončil aj vo vianočných koláčoch.
Reportáž pre vás nakrútila reportérka Reflexu Lenka Perželová.
Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo