Prečo sa salonky nikdy nepokazia? Odpoveďou je chémia

Vianočné pečenie - ilustračná snímka
Zdroj: Shutterstock.com

Ak sa sústredíte na nízku cenu, kvalitu rozhodne nečakajte. Platí to o všetkých potravinách, vrátane trvanlivých cukroviniek.

Aj keď je už po vianočných sviatkoch, my sa v nasledujúcom článku ešte k nim trošku vrátime. V reportáži, ktorú ste mohli vidieť v relácii Reflex sme sa pred Vianocami pozreli na to, prečo salonky vydržia aj „dva roky".

Za ich nesmrteľnosť môžu aj éčka. Platí zásada - čím kvalitnejší výrobok, tým menej é-čiek, čím je zase lacnejší, tým viac é-čiek. Naše cenovo dostupné salonky neboli preto žiadnym prekvapením.

Ak sa sústredíte na nízku cenu, kvalitu rozhodne nečakajte. Platí to o všetkých potravinách, vrátane trvanlivých cukroviniek.

V nasledujúcej reportáži vám vysvetlíme, prečo sú také nesmrteľné. A samozrejme sme nevynechali ani čokoládového Mikuláša, ktorý skončil aj vo vianočných koláčoch.

Reportáž pre vás nakrútila reportérka Reflexu Lenka Perželová.


BRATISLAVA/Lenka Perželová
Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo

NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

K téme My ženy

Dôležité udalosti