Cheesecake z troch ingrediencií? Tu je recept

Untitled-1.jpg

Keď nemáte čas na zdĺhavé vypekanie, ale chcete urobiť radosť rodine.

Je veľa receptov, ktoré sú rýchle a jednoduché, ale vždy na ne potrebujete viac ako tri ingrediencie. V prípade tohto cheesecaku to tak nie je. Postačia vám tri vajíčka, tmavá alebo biela čokoláda a mascarpone. Okrem toho, že tento recept šetrí čas, je šetrný aj k vašej peňaženke.

Pozrite si videorecept ako na to.

Na japonský soufflé cheesecake potrebujete:

  • 3 vajcia
  • 120 gramov bielej čokolády
  • 120 g mascarpone alebo krémového syra

Postup:

  • - do dvoch misiek rozbijeme vajíčka, oddelíme žĺtka od bielkov
  • - misku s bielkami vložíme do chladničky
  • - prehrejeme si rúru na 170 stupňov Celzia
  • - bielu čokoládu nalámame na kúsky do misky a rozpustíme nad parou
  • - medzitým si vyšľaháme bielka na sneh
  • - do rozpustenej čokolády pridáme krémový syr a premiešame. Potom primiešame žĺtka a postupne zľahka vmiešame sneh.
  • - misku na pečenie vyložíme papierom na pečenie a vlejeme hotovú zmes. Misku položíme na na plech, do ktorého napustíme horúcu vodu.
  • - pečieme na 170 stupňoch 15 minút.
  • - následne rúru vypneme a necháme dopiecť vrch ešte ďalších 15 minút.
  • - hotový dezert posypte práškovým cukrom

BRATISLAVA/al
Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo

NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

K téme My ženy

Dôležité udalosti