Milujeme ich všetci. Žilinčan Peter sa vymyká z normálu

1_pralinkyweb_jpg_bez_watermarku_1.jpg

A čo treba pri výrobe čokolády dodržiavať? Odpoveď nájdete v reportáži z relácie Reflex.

Ktože by ju nemiloval. Čokoláda, biela, mliečna, tmavá. S rôznymi príchuťami, aj tvarmi. Už od vekov sa čokoláda považuje aj za afrodiziakum, niet teda divu, že jej ľudia prepadli natoľko, že ju začali vyrábať. Navštívili sme Petra zo Žiliny, pre ktorého sa čokoláda stala jeho najväčšou láskou.

Zaujímavosťou je, že vyštudoval úplne iný odbor. Zúčastnil sa aj medzinárodnej súťaže, kde vytvoril nezvyčajné čokoládové dielo.

A čo treba pri výrobe čokolády dodržiavať? Odpoveď nájdete v reportáži z relácie Reflex.



ŽILINA/Jarmila Kováčová
Voyo

Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo

NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY

Sledujte kanál spravodajstva Markízy

K téme My ženy

Dôležité udalosti