Kuchárky sa bránia, veď na nohách sú od pol šiestej.
Denne tam pripravujú jedlo pre takmer 400 pacientov a zamestnancov. V jedálničku je 10 druhov jedál, viacero je diétnych. „Nemocničná strava v dotazníkoch spokojnosti pacientov vychádza na posledných miestach", tvrdia v našej najväčšej poisťovni VšZP.
Pre každého a na čokoľvek! Rýchle a dostupné pôžičky. Klikajte tu.
Kuchárky sa však bránia. Podľa ich vyjadrení sa sťažovať môžu naozaj iba tí, ktorí majú prísnu diétu, lebo im neprisolia. No mnoho pacientov si naopak pýta recept na vynikajúcu sviečkovú, ktorú vedia v nemocnici pripraviť. Nuž naozaj sa zdá koľko ľudí, toľko chutí.
V reportáži hovorí vedúca diétna sestra Mária Hovančíková, hovorkyňa VšZP Eva Ravingerová, pacienti v Starej Ľubovni a šéfkuchárka v nemocnici Štefánia Jankelová.Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo