Skryté problémy menopauzy. Väčšina žien nevie, že môže privodiť závažné poruchy Alžbeta Múcsková 7. 3. 2026
Štúdia vyvrátila doterajšie predsudky. Ľudský mozog dosahuje svoj vrchol až tesne pred dôchodkovým vekom Alžbeta Múcsková 2. 3. 2026
Trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou: Prosila som rodičov, aby ma zamkli v izbe. Bála som sa, že im ublížim (príbeh) Tamara Eliašová 6. 10. 2024
Roky žije so schizofréniou: Najprv som počul šepot, potom hlasy. Bez liečby by som tu už nebol (príbeh) Tamara Eliašová 15. 8. 2024
Párová terapeutka: Život je príliš krátky na to, aby sme ho prežili v toxickom vzťahu. Nebojte sa odísť (rozhovor) Tamara Eliašová 29. 7. 2024
Exkluzívne Kamila: Autizmus mi diagnostikovali až v 19 rokoch, vtedy mi padol obrovský kameň zo srdca (príbeh) Tamara Eliašová 24. 6. 2024
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
VIDEO: Štart k Mesiacu sa podaril. Astronauti sa vydali na veľkolepé dobrodružstvo, ktoré sleduje celý svet
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.