„Motív dnes nepozná nikto. Možno ani sám páchateľ,“ hovorí psychologička o tragédii v Staškove Ján Tribula 6. 10. 2026
Život na autistickom spektre: Diagnózu dostali až v dospelosti. Dovtedy si svoje ťažkosti vyčítali Tamara Eliašová 4. 10. 2026
Tajomstvo proti depresii? Vedci odhalili, čo môže s vašou náladou robiť nezdravé jedlo Radoslava Lekýrová 3. 10. 2026
Psychologička Hreusová: Ľudí na autistickom spektre mohlo byť veľa aj v minulosti, len sme o nich nevedeli (rozhovor) Tamara Eliašová 27. 9. 2026
Stratení v realite. Medzi mladými sa rozširuje fenomén, s ktorým si mnohí nevedia dať rady Tamara Eliašová 30. 10. 2024
Zmena času ovplyvňuje naše biologické hodiny. Odborníčka upozornila, na čo by sme si mali dať pozor TASR 27. 10. 2024
Keď vyšiel z liečebne, rozhodol sa prejsť pešo cez Európu: Nevedel som žiť s alkoholom, ale ani bez neho (príbeh) Tamara Eliašová 27. 10. 2024
Zdravie Ženy zanedbávajú svoje potreby: Prinášame vám tipy, ako dať seba na prvé miesto Teleráno 26. 10. 2024
Exkluzívne Trpí obsedantno-kompulzívnou poruchou: Prosila som rodičov, aby ma zamkli v izbe. Bála som sa, že im ublížim (príbeh) Tamara Eliašová 6. 10. 2024
Exkluzívne Roky žije so schizofréniou: Najprv som počul šepot, potom hlasy. Bez liečby by som tu už nebol (príbeh) Tamara Eliašová 15. 8. 2024
Exkluzívne Párová terapeutka: Život je príliš krátky na to, aby sme ho prežili v toxickom vzťahu. Nebojte sa odísť (rozhovor) Tamara Eliašová 29. 7. 2024
Exkluzívne Kamila: Autizmus mi diagnostikovali až v 19 rokoch, vtedy mi padol obrovský kameň zo srdca (príbeh) Tamara Eliašová 24. 6. 2024
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla