Toto robí na dovolenke takmer každý. Odborník varuje pred vážnym rizikom, môžete prísť o úspory Eva Niňajová 15. 6. 2026
O slovenského kanoniera sa bije celá Európa. Agent exkluzívne o špičkových adresách aj šialenej cenovke (rozhovor) Róbert Ďurkáč 12. 6. 2026
VIDEO: „Mentálne sa cítim na 75 rokov.“ Dlhoročný reprezentant už kopačky hodil do koša, no prišlo niečo nečakané (rozhovor) Róbert Ďurkáč 11. 6. 2026
Únia už debatuje o znížení ochrany medveďa. Podľa ekológa však niekedy stačí obrať ovocný sad či odstrániť odpadky Katarína Kiššová 18. 7. 2023
Auto-moto VIDEO: Šoférujete v šľapkách alebo v žabkách? Následky môžu byť fatálne Marcel Marcišiak 16. 7. 2023
Inflácia Zdražovanie je na ústupe. Pozrite si, ako to vyzerá s cenami potravín (+ tabuľka) Marcel Marcišiak 15. 7. 2023
Politika Pellegrini padá. Hlas môže preskočiť strana, ktorá bola doteraz od neho na míle vzdialená Marcel Marcišiak 15. 7. 2023
Cyklistika Odpor Slovákov ku Cavendishovi odsudzuje, od Sagana čakal viac. Velitsova značka bola krôčik od Tour Peter Matis 14. 7. 2023
Medzinárodné vzťahy Najdôležitejšie body samitu NATO: Viac vojakov aj na Slovensko, ústupok pre Ukrajinu a jasný odkaz Putinovi Katarína Kiššová 11. 7. 2023
Politika Republika bojuje proti mimovládkam. Tie jej poslali tvrdý odkaz Katarína Kiššová 11. 7. 2023
Životné prostredie VIDEO: Invázia lúčnych koníkov? Na juhu Záhoria zasypali polia, tlačia sa aj do domov Marcel Marcišiak 11. 7. 2023
Politika OĽANO môže poriadne zamiešať karty. Aj keď sa ako koalícia nedostane do parlamentu (+ možné scenáre) Katarína Kiššová 10. 7. 2023
Formula 1 Veľká GALÉRIA: Británia priniesla zrod nového hrdinu. Špecifikom bolo natáčanie filmu priamo počas pretekov Matej Babic 9. 7. 2023
Exkluzívne Druhý najmocnejší muž Ukrajiny exkluzívne pre TV Markíza: "Tí, ktorí neveria, nech prídu do Buče..." Gabriela Kajtárová 8. 7. 2023
Exkluzívne Keď som lietal v drogách, vždy som za ne platil. Teraz som čistý a ľudia mi ich núkajú grátis, smeje sa spevák Perfume Genius Dominika Mičechová 8. 7. 2023
Hokej Na drafte patril k najstarším. Talentovaného Slováka si v poslednej chvíli vybral legendárny klub Matej Babic 7. 7. 2023
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG
Mladík zomrel, ďalší skončili v nemocnici. Polícia varuje pred výrobkami predávanými ako CBD alebo CBG