Malá skrutka, veľký problém pre desaťtisíce áut na Slovensku. Ktoré modely miláčika národa musia do servisu? Eva Niňajová 10. 10. 2026
Vývoj rakiet, útočné drony aj vydieranie. Za všetkým sa skrýva technológia, ktorú používate zrejme aj vy Alžbeta Múcsková 8. 10. 2026
Život na autistickom spektre: Diagnózu dostali až v dospelosti. Dovtedy si svoje ťažkosti vyčítali Tamara Eliašová 4. 10. 2026
Slovenka bola na materskej a čakala druhé dieťa. Problém, ktorý riešila každý deň, premenila na úspešný biznis Ľubomíra Ivanková 28. 9. 2026
Pellegrini padá. Hlas môže preskočiť strana, ktorá bola doteraz od neho na míle vzdialená Marcel Marcišiak 15. 7. 2023
Odpor Slovákov ku Cavendishovi odsudzuje, od Sagana čakal viac. Velitsova značka bola krôčik od Tour Peter Matis 14. 7. 2023
Medzinárodné vzťahy Najdôležitejšie body samitu NATO: Viac vojakov aj na Slovensko, ústupok pre Ukrajinu a jasný odkaz Putinovi Katarína Kiššová 11. 7. 2023
Politika Republika bojuje proti mimovládkam. Tie jej poslali tvrdý odkaz Katarína Kiššová 11. 7. 2023
Životné prostredie VIDEO: Invázia lúčnych koníkov? Na juhu Záhoria zasypali polia, tlačia sa aj do domov Marcel Marcišiak 11. 7. 2023
Politika OĽANO môže poriadne zamiešať karty. Aj keď sa ako koalícia nedostane do parlamentu (+ možné scenáre) Katarína Kiššová 10. 7. 2023
Formula 1 Veľká GALÉRIA: Británia priniesla zrod nového hrdinu. Špecifikom bolo natáčanie filmu priamo počas pretekov Matej Babic 9. 7. 2023
Exkluzívne Druhý najmocnejší muž Ukrajiny exkluzívne pre TV Markíza: "Tí, ktorí neveria, nech prídu do Buče..." Gabriela Kajtárová 8. 7. 2023
Exkluzívne Keď som lietal v drogách, vždy som za ne platil. Teraz som čistý a ľudia mi ich núkajú grátis, smeje sa spevák Perfume Genius Dominika Mičechová 8. 7. 2023
Hokej Na drafte patril k najstarším. Talentovaného Slováka si v poslednej chvíli vybral legendárny klub Matej Babic 7. 7. 2023
Životné prostredie Záplavy, tornáda, horúčavy. Politici musia riešiť klimatickú krízu, inak budú ohrozené miliardy ľudských životov Katarína Kiššová 7. 7. 2023
Hokej Profiskauta prekvapilo, že tím s ukrajinským skautom draftoval Rusov. Priznal, z ktorého Slováka je sklamaný Róbert Ďurkáč 6. 7. 2023
Futbal Nárast aj o 250 percent. Kluby šokovali nové drastické sumy poplatkov, SFZ vysvetlil dôvod Róbert Ďurkáč 5. 7. 2023
Politika Aj Fico vyskúša Matovičov trik. Strany ukázali svojich volebných žolíkov Marcel Marcišiak 4. 7. 2023
Politika Poslanec Republiky sa chváli členstvom v protifašistickom zväze, tam o ničom nevedia Marcel Marcišiak 4. 7. 2023
Financie Jedna z najväčších bánk mení úroky. Aj posledná sadzba sa už dostala cez kritickú hranicu Marcel Marcišiak 3. 7. 2023