FOTO: Váži si ho celý športový svet, vždy hrdo reprezentoval. Pozrite si najpamätnejšie momenty kariéry Zdena Cháru Matej Babic 11. 11. 2025
Oleksandr Usyk oznámil, kedy ukončí kariéru. Vyjadril sa aj k špekuláciám o súboji s rodákom zo Slovenska Matej Babic 29. 10. 2025
Mikaela Shiffrinová pred štartom sezóny priznala značné obavy: Je v tom veľa emócií Matej Babic 22. 10. 2025
Je držiteľkou svetového rekordu, na konte má olympijské medaily. Mladá Austrálčanka nečakane ukončila kariéru TASR 16. 10. 2025
Mikaela Shiffrinová sa teší na štart sezóny. Vyjadrila sa k olympiáde aj svojej budúcnosti Matej Babic 13. 10. 2025
Rodina ho odhovára, on pokračuje. Cristiano Ronaldo stále cíti vášeň pre futbal: Keď skončím, odídem spokojný Matej Babic 9. 10. 2025
Jordi Alba definitívne rozhodol o svojej budúcnosti: Som presvedčený, že nastal správny čas TASR 7. 10. 2025
Lyžovanie Hviezdu lyžovania čaká rozlúčková sezóna: Prekročila som všetky hranice, ktoré som chcela dosiahnuť Matej Babic 2. 10. 2025
Hokej V posledných rokoch ho limitovali zranenia. Známy americký útočník ukončil kariéru, má už novú funkciu TASR 1. 10. 2025
Futbal Počas zápasu utrpel srdcový kolaps, dva roky nehral. Holandský futbalista ukončil kariéru TASR 26. 9. 2025
Futbal Barcelone pomohol k viacerým úspechom. Francúzsky obranca ukončil profesionálnu kariéru TASR 15. 9. 2025
Hokej Stal sa ikonou Slovana Bratislava. Legendárny Michal Sersen definitívne ukončil kariéru Matej Babic 8. 9. 2025
Lyžovanie Nečakane ukončila kariéru. Rakúska lyžiarka teraz prezradila dôvod svojho rozhodnutia TASR 29. 8. 2025
Hokej Zdeno Chára plánuje veľkolepú rozlúčku s kariérou. Do Trenčína príde mnoho osobností vrátane Pastrňáka TASR 22. 8. 2025
Basketbal Veľkolepú trénerskú kariéru už uzavrela, no pri basketbale ostáva. Natália Hejková má novú funkciu TASR 18. 8. 2025
Hokej Legendu nórskeho hokeja už na ľade neuvidíme. Patrick Thoresen definitívne ukončil kariéru TASR 13. 8. 2025
Lyžovanie Úradujúca majsterka sveta v super-G ukončila kariéru: Najlepší čas na odchod je na vrchole TASR 8. 8. 2025
Exkluzívne Črtá sa návrat na Tour de France? Juraj Sagan priznal, prečo vymenil najlepší slovenský tím za český (rozhovor) Peter Matis 24. 7. 2025
Futbal Marek Hamšík si naplno užil posledný zápas v skvelej atmosfére. Prezradil, aké sú jeho ďalšie plány TASR 6. 7. 2025
Futbal FOTO: Marek Hamšík sa definitívne rozlúčil s kariérou. Na exhibičnej akcii si zahral po boku synov aj kamarátov TASR 5. 7. 2025
Tenis Legendárna česká tenistka oznámila, kedy ukončí kariéru. Petra Kvitová sa rozlúči na grandslame TASR 19. 6. 2025
Tenis VIDEO: Vyhral grandslam, vysporiadal sa so zraneniami a zanechal nezmazateľnú stopu. Polášek ukončil kariéru Soňa Kolcunová 17. 6. 2025
Lyžovanie Petra Vlhová oslavuje jubileum. Expert priblížil jej cestu na vrchol aj vzťah so Shiffrinovou Matej Babic 13. 6. 2025
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend