Mária pred piatimi rokmi prišla o schopnosť vnímať vône. Mnohí Slováci zostávajú zaseknutí v systéme Chantal R. Staruch 25. 5. 2026
„Mesiace som chorá, v kúpeľoch sa mi zhoršili teploty,“ trápi sa Eva. Ťažká diagnóza desí desaťtisíce Slovákov Denisa Czibulka 23. 5. 2026
Testy tvrdia, že je zdravá. Slovenka Zuzana (34) už roky nevládze pracovať Denisa Czibulka 20. 5. 2026
Škandál z obdobia pandémie. Tréner švajčiarskej reprezentácie zaplatil vysokú pokutu TASR 14. 4. 2026
Pre koronavírus stavajú najväčšiu nemocnicu na svete. Pozrite sa, kde ju najviac potrebujú Jana Habarová 20. 6. 2020
Taliansko Taliansko má nové dôkazy: Koronavírus bol v krajine už v decembri Jana Habarová 19. 6. 2020
Ochorenie Mladý muž sa zotavuje z koronavírusu už tri mesiace. Niektoré príznaky má stále Jana Habarová 19. 6. 2020
Covid-19 Pribudlo 14 prípadov nákazy koronavírusom, počet aktuálne chorých opäť prekročil 100 Vladimíra Drábiková 19. 6. 2020
Covid-19 Epidemiologička z konzília varuje: Rúška možno budeme nosiť doživotne Katarína Kiššová 19. 6. 2020
Covid-19 Uvoľňujú sa ďalšie opatrenia: Obchody už nemusia byť v nedeľu zatvorené Rebeka Kosečeková 19. 6. 2020
Covid-19 Koniec rúškam v Česku: Od júla nie sú povinné ani vo vnútorných priestoroch Jana Habarová 18. 6. 2020
Covid-19 V stredu pribudol jeden pacient s COVID-19, stúpol počet vyliečených Rebeka Kosečeková 18. 6. 2020
Covid-19 Južná Kórea potvrdila najviac nových prípadov nákazy za posledné tri týždne Katarína Ács 18. 6. 2020
Lietadlo sa krátko po vzlete z Bratislavy muselo vrátiť. Cestujúci zažili vo vzduchu nepríjemný incident
Supertalent otvorene o odchode zo Slovana: Tréner Weiss ma nepodržal, nikto so mnou nekomunikoval (rozhovor)
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
Kým ostatní kupujú nové materiály, on stavia zo starých. Výsledkom sú ekologické domy s minimálnymi nákladmi