Mária pred piatimi rokmi prišla o schopnosť vnímať vône. Mnohí Slováci zostávajú zaseknutí v systéme Chantal R. Staruch 25. 5. 2026
„Mesiace som chorá, v kúpeľoch sa mi zhoršili teploty,“ trápi sa Eva. Ťažká diagnóza desí desaťtisíce Slovákov Denisa Czibulka 23. 5. 2026
Testy tvrdia, že je zdravá. Slovenka Zuzana (34) už roky nevládze pracovať Denisa Czibulka 20. 5. 2026
Škandál z obdobia pandémie. Tréner švajčiarskej reprezentácie zaplatil vysokú pokutu TASR 14. 4. 2026
Po malých kinách otvoria aj multiplexy. Zisťovali sme, kedy ich budete môcť navštíviť Zuzana Gálisová 15. 6. 2020
V nedeľu neotestovali na koronavírus ani 50 ľudí, napriek tomu potvrdili štyri prípady Vladimíra Drábiková 15. 6. 2020
Letiská Egypt od 1. júla otvorí všetky letiská, turistov pustí do troch provincií pri mori Katarína Ács 15. 6. 2020
Covid-19 Koronavírus zmenil dovolenkové plány Slovákov. Podporia slovenský cestovný ruch? Marcel Marcišiak 15. 6. 2020
My ženy Počas pandémie mnohí Slováci pribrali. Viac sa jedlo a menej hýbalo Ivan Čerňanský 14. 6. 2020
Covid-19 Štyri európske krajiny podpísali kontrakt na vakcínu proti koronavírusu. Slovensko medzi nimi nie je Ivan Čerňanský 13. 6. 2020
Covid-19 Karanténa v Gabčíkove sa skončila. Tu zistíte, koľko prípadov v nej odhalili a kto tam bol najdlhšie Ivan Čerňanský 13. 6. 2020
Covid-19 Na Slovensku pribudli tri nové prípady. Dvaja z infikovaných sú z Bratislavského kraja Ivan Čerňanský 13. 6. 2020
Rebríček Poradie krajín s najvyšším počtom obetí COVID -19 sa zmenilo. Jeden štát sa derie na vrchol Ivan Čerňanský 13. 6. 2020
Covid-19 Dopad koronavírusu: Ľudia odriekajú svadby, v Česku ich majú najmenej za 100 rokov Jana Habarová 13. 6. 2020
Covid-19 Česko čaká ďalšie uvoľňovanie opatrení, dotkne sa aj maximálneho počtu ľudí Róbert Ďurkáč 12. 6. 2020
Supertalent otvorene o odchode zo Slovana: Tréner Weiss ma nepodržal, nikto so mnou nekomunikoval (rozhovor)
Lietadlo sa krátko po vzlete z Bratislavy muselo vrátiť. Cestujúci zažili vo vzduchu nepríjemný incident
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“