Mária pred piatimi rokmi prišla o schopnosť vnímať vône. Mnohí Slováci zostávajú zaseknutí v systéme Chantal R. Staruch 25. 5. 2026
„Mesiace som chorá, v kúpeľoch sa mi zhoršili teploty,“ trápi sa Eva. Ťažká diagnóza desí desaťtisíce Slovákov Denisa Czibulka 23. 5. 2026
Testy tvrdia, že je zdravá. Slovenka Zuzana (34) už roky nevládze pracovať Denisa Czibulka 20. 5. 2026
Škandál z obdobia pandémie. Tréner švajčiarskej reprezentácie zaplatil vysokú pokutu TASR 14. 4. 2026
Diskotéky a nočné kluby chcú tiež otvoriť. Premiér im odkazuje, že kto je ticho, nič nedostane Michal Lukačovič 7. 6. 2020
Čína hlási po dvoch týždňoch prípad koronavírusu, ktorý nie je zo zahraničia Rebeka Kosečeková 7. 6. 2020
Covid-19 Nepribudol ani jeden pacient s koronavírusom, ďalší desiati sa vyliečili Rebeka Kosečeková 7. 6. 2020
Covid-19 Americkí miliardári počas pandémie ešte viac zbohatli. Spolu si prilepšili o 565 miliárd Lucia Marusič 7. 6. 2020
Holandsko Po výskyte koronavírusu na norkových farmách v Holandsku začínajú likvidovať zvieratá Rebeka Kosečeková 6. 6. 2020
Covid-19 Počet obetí nového koronavírusu vo svete sa blíži k hranici 400-tisíc Rebeka Kosečeková 6. 6. 2020
Školstvo Ministerstvo školstva zverejnilo, koľko detí sa vrátilo do škôl a škôlok Michal Lukačovič 6. 6. 2020
Testovanie Piatkové testovanie na koronavírus: Nevyliečil sa nikto, no pribudli nové prípady Michal Lukačovič 6. 6. 2020
Irán V tejto krajine stúpajú počty raketovým tempom. Zrejme udrela druhá vlna COVID-19 Róbert Ďurkáč 5. 6. 2020
USA Chemikálie, ktoré policajti v USA používajú na protestoch, prispievajú k šíreniu koronavírusu Karol Chren 5. 6. 2020
Covid-19 Japonsko chce s očkovaním proti koronavírusu začať v prvej polovici roku 2021 Jana Habarová 5. 6. 2020
Covid-19 Nemáme žiadny nový prípad koronavírusu, pribudli traja vyliečení Vladimíra Drábiková 5. 6. 2020
Supertalent otvorene o odchode zo Slovana: Tréner Weiss ma nepodržal, nikto so mnou nekomunikoval (rozhovor)
Lietadlo sa krátko po vzlete z Bratislavy muselo vrátiť. Cestujúci zažili vo vzduchu nepríjemný incident
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“