Právnik Vozár: Prezident vetoval zákon tak, aby ho koalícia stihla prelomiť na tejto schôdzi TVNOVINY.sk 11. 12. 2025
„Je to zametač.“ Matovič neverí, že Druckerova kontrola nákupu outletu Voderady niečo prinesie Milan Špak 5. 12. 2025
Na telo prepisuje vlastné rekordy: Najsilnejšie vydanie tejto jesene s najvyšším trhovým podielom od vlaňajšieho reštartu TVNOVINY.sk 1. 12. 2025
Predseda NKÚ Andrassy v Na telo plus: Štátne inštitúcie si objednávajú právnikov, aby blokovali kontrolné mechanizmy Milan Špak 27. 11. 2025
R. Káčer v diváckych otázkach Na telo PLUS: Džin si ráno bežne nedávam, kvôli Ficovi som musel TVNOVINY.sk 7. 2. 2023
M. Majerský v Na telo PLUS: Dzurindova Modrá koalícia mi pripomína OĽaNO, Hegerovi som ponúkol dvojku na kandidátke TVNOVINY.sk 31. 1. 2023
Na telo plus I. Radičová v Na telo PLUS: Možno budem voliť M. Dzurindu, ale krúžok mu nedám TVNOVINY.sk 24. 1. 2023
Na telo plus J. Budaj v Na telo PLUS: Ak by chcel premiér Heger viesť OĽaNO, podporím ho TVNOVINY.sk 10. 1. 2023
Na telo plus M. Kňažko v mimoriadnom Na telo PLUS: Hovoriť o tom, že Mečiar s Klausom rozdelili Československo, je nezmysel TVNOVINY.sk 1. 1. 2023
Na telo plus M. Šipoš v Na telo PLUS: Je možný aj odchod I. Matoviča. SaS to nestačí TVNOVINY.sk 13. 12. 2022
Na telo plus Richard Sulík v Na telo PLUS: Neočakávam, že vláda padne. Podržia ich fašisti TVNOVINY.sk 6. 12. 2022
Na telo plus M. Krajniak v Na telo PLUS: Energošeky nebudú, pri rozpočte mi je jedno, či zaň zahlasuje Smer alebo kotlebovci TVNOVINY.sk 29. 11. 2022
Na telo plus P. Visolajský v Na telo PLUS: Matovičove tlačovky sú emotívne a spôsobujú len to, že výpovede pribúdajú TVNOVINY.sk 22. 11. 2022
Na telo plus M. Smatana v Na telo PLUS: Lekári nie sú chamtiví, chcú len zrovnať platy s Českom. Ponuku vlády by ale mali prijať TVNOVINY.sk 22. 11. 2022
Na telo plus Minister školstva J. Horecký v Na telo PLUS: Je možné, že založíme ďalšiu lekársku fakultu TVNOVINY.sk 15. 11. 2022
Na telo plus Ivan Mikloš v Na telo PLUS: Sulík nemá pravdu, provizórium Matovičovým „atómovkám“ nezabráni TVNOVINY.sk 8. 11. 2022
Na telo plus D. Lipšic v Na telo PLUS: V debate o vraždách na Zámockej sú radikálni konzervatívci aj liberáli TVNOVINY.sk 25. 10. 2022
Na telo plus J. Naď v Na telo PLUS: Návrh SaS o životnom partnerstve je rozumný, podporil by som ho TVNOVINY.sk 18. 10. 2022
Na telo plus Štefan Hamran v Na telo PLUS: Nehoda na Zochovej ulici by mohla byť na súde koncom roka TVNOVINY.sk 11. 10. 2022
Na telo plus Nový minister V. Karas v Na telo PLUS: Je hanba spoločnosti, ak si potratmi zabíja deti TVNOVINY.sk 4. 10. 2022
Na telo plus V. Lengvarský v Na telo PLUS: Nemyslím si, že lekári blafujú. Výpovedí môže byť až 1500 TVNOVINY.sk 27. 9. 2022
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec