Juraj Šeliga o referende o predčasných voľbách: Verím, že ľudia by masovo prišli Ficovi povedať, že stačilo Karolína Lacová 2. 4. 2026
Pellegrini si šiel do Moskvy za verejné zdroje robiť kampaň, tvrdí Mesterová. Mažgút vytiahol fotku Korčoka s Lavrovom Karolína Lacová 26. 3. 2026
Súčasné ceny na pumpách nie sú udržateľné, zhodujú sa analytici. Budú sa dorovnávať susedom Karolína Lacová 19. 3. 2026
Firmy môžu odchádzať a prepúšťať. Slovensko podľa expertov stráca konkurencieschopnosť Karolína Lacová 12. 3. 2026
J. Naď v diváckych otázkach: Ako to bolo s členstvom jeho a jeho otca v Smere? TVNOVINY.sk 28. 3. 2023
E. Heger v Na telo PLUS: I. Matovič mi naozaj dal scenár, ako spojiť pravicu. Ja som ho nenaplnil TVNOVINY.sk 21. 3. 2023
Je E. Heger pripravený na politický zápas s I. Matovičom? Na divácku otázku v Na telo PLUS odpovedal jasne TVNOVINY.sk 21. 3. 2023
Na telo plus I. Matovič v Na telo PLUS: Kedy sa zbalím a odídem z politiky? Ak dostaneme štyri percentá TVNOVINY.sk 14. 3. 2023
Na telo plus I. Matovič v diváckych otázkach na telo PLUS: Káčerovi s Hirmanom narástli hrebienky, začali ľudí urážať a chodiť na dovolenky TVNOVINY.sk 14. 3. 2023
Na telo plus P. Pčolinský v Na telo PLUS: Fico si pred koalíciou s nami zabúchava dvere, aby nebol po voľbách prekvapený TVNOVINY.sk 7. 3. 2023
Na telo plus P. Pčolinský v diváckych otázkach Na telo PLUS: Voľby si viem predstaviť aj 7. júla TVNOVINY.sk 7. 3. 2023
Na telo plus V. Karas v Na telo PLUS: Hádka Špeciálnej a Generálnej prokuratúry je absolútna hanba tejto krajiny TVNOVINY.sk 28. 2. 2023
Na telo plus Divácke otázky Na telo PLUS: Vie Viliam Karas vymenovať 10 poctivých sudcov? TVNOVINY.sk 28. 2. 2023
Na telo plus D. Lipšic v Na telo PLUS: Som zvedavý, čo budú politici hovoriť po rozsudku o vražde J. Kuciaka. Možno budú konečne ticho TVNOVINY.sk 21. 2. 2023
Na telo plus I. Mikloš v Na telo PLUS: Mýlili sme sa, Putin dokáže vojnu financovať ešte rok aj dva TVNOVINY.sk 14. 2. 2023
Na telo plus P. Macko v diváckych otázkach Na telo PLUS: Viem si predstaviť, že by som v ďalšej demokratickej vláde bol ministrom obrany TVNOVINY.sk 14. 2. 2023
Na telo plus R. Káčer v Na telo PLUS: Neviem, či má Fico zimný spánok, migy sú stále doma. Chceme ich ale dať Ukrajincom TVNOVINY.sk 7. 2. 2023
Na telo plus R. Káčer v diváckych otázkach Na telo PLUS: Džin si ráno bežne nedávam, kvôli Ficovi som musel TVNOVINY.sk 7. 2. 2023
Na telo plus M. Majerský v Na telo PLUS: Dzurindova Modrá koalícia mi pripomína OĽaNO, Hegerovi som ponúkol dvojku na kandidátke TVNOVINY.sk 31. 1. 2023
Na telo plus Divácke otázky v Na telo PLUS: Vie M. Majerský vymenovať desať prikázaní? TVNOVINY.sk 31. 1. 2023
Na telo plus I. Radičová v Na telo PLUS: Možno budem voliť M. Dzurindu, ale krúžok mu nedám TVNOVINY.sk 24. 1. 2023
Na telo plus J. Budaj v Na telo PLUS: Ak by chcel premiér Heger viesť OĽaNO, podporím ho TVNOVINY.sk 10. 1. 2023
Na telo plus M. Kňažko v mimoriadnom Na telo PLUS: Hovoriť o tom, že Mečiar s Klausom rozdelili Československo, je nezmysel TVNOVINY.sk 1. 1. 2023
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.