Karvašová: Každý hlas Republike ide do kontinuity súčasnej vláde. Uhrík: Hlas pre PS znamená hlas pre imigrantov Karolína Lacová 1. 10. 2026
Filip Kuffa v Na telo plus: Premiér ma otcovsky odhováral od funkcie ministra. Keby som cúvol, bola by to prehra SNS Karolína Lacová 24. 9. 2026
Predseda zdravotníckeho výboru Baláž v Na telo plus: Kotlár nie je šarlatán, ale vakcíny sú bezpečné Karolína Lacová 17. 9. 2026
Expremiérka Radičová: Zažívala som strašidelné útoky od generálneho prokurátora Trnku a jeho nadriadeného Kočnera Karolína Lacová 10. 9. 2026
Divácke otázky v Na telo plus: Grendel prezradil, či ho iritujú Matovičove statusy Rebeka Kosečeková 2. 8. 2020
Na telo plus: OĽaNO nie je potrebné rozkladať tajnými agentmi, rozpadne sa samo, tvrdí Pellegrini Rebeka Kosečeková 2. 8. 2020
Ladislav Kamenický Divácke otázky v Na telo plus: Ladislav Kamenický na rovinu povedal, čo si myslí o strane Hlas Katarína Kiššová 26. 7. 2020
Ladislav Kamenický Na telo plus: Podľa Remišovej sa chce Šeliga spájať s inými stranami. Ona to odmieta Katarína Kiššová 26. 7. 2020
Richard raši Jedna z diváckych otázok v Na telo plus vyvolala medzi diskutérmi spor Rebeka Kosečeková 19. 7. 2020
Na telo plus Šeliga: Matovič ma s diplomovkou poriadne naštval, ale nepovalím vládu, aby sa vrátil Fico Marcel Marcišiak 19. 7. 2020
Juraj Blanár Odpovedali na vaše otázky: Prečo zostal Blanár v Smere a Kollár neodstúpil? Katarína Kiššová 12. 7. 2020
Juraj Blanár Na telo plus: Kollár tvrdí, že so Za ľudí nechcel ísť do vlády. Z konfliktu so Šeligom si Matovič robil žarty Katarína Kiššová 12. 7. 2020
Juraj Blanár Hosťami najbližšieho Na telo plus budú Boris Kollár a Juraj Blanár Rebeka Kosečeková 9. 7. 2020
Michal Kovačič Matovič v Na telo plus: SaS aj Za ľudí stiahnu chvost a budú poslušne hlasovať v rozpore s tým, čo tvrdia Michal Lukačovič 5. 7. 2020
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla