Karvašová: Každý hlas Republike ide do kontinuity súčasnej vláde. Uhrík: Hlas pre PS znamená hlas pre imigrantov Karolína Lacová 1. 10. 2026
Filip Kuffa v Na telo plus: Premiér ma otcovsky odhováral od funkcie ministra. Keby som cúvol, bola by to prehra SNS Karolína Lacová 24. 9. 2026
Predseda zdravotníckeho výboru Baláž v Na telo plus: Kotlár nie je šarlatán, ale vakcíny sú bezpečné Karolína Lacová 17. 9. 2026
Expremiérka Radičová: Zažívala som strašidelné útoky od generálneho prokurátora Trnku a jeho nadriadeného Kočnera Karolína Lacová 10. 9. 2026
Divácke otázky Na telo plus: Fico je podľa Erika Kaliňáka polyhistor a je pre neho inšpiráciou Katarína Kiššová 24. 9. 2020
Michal Kovačič A. Záborská: Zákaz potratov sama predkladať nebudem. Či zahlasujem za „kotlebovský“? Poradíme sa Michal Lukačovič 17. 9. 2020
Michal Kovačič Na telo plus: V štúdiu sa stretnú Jana Bittó Cigániková a Anna Záborská Rebeka Kosečeková 16. 9. 2020
Divácke otázky Divácke otázky v Na telo plus: Ivan Mikloš prezradil, či sa plánuje vrátiť do politiky Rebeka Kosečeková 10. 9. 2020
Na telo plus Na telo plus: Matovičova ekonomická politika? Mikloš hovorí 2-, Kažimír súhlasí Rebeka Kosečeková 10. 9. 2020
Na telo plus Divácke otázky v relácii Na telo plus: Lipšic nevie, či bude kandidovať na generálneho prokurátora Zuzana Gálisová 3. 9. 2020
Na telo plus Na telo plus: Som presvedčený, že odvolania budú na Najvyššom súde úspešné, vyhlásil Lipšic Marcel Marcišiak 3. 9. 2020
Na telo plus Divácke otázky v Na telo plus: Krajniak odpovedal, prečo poslanci nepracujú za priemernú mzdu Rebeka Kosečeková 30. 8. 2020
Michal Kovačič Na telo plus: Okradli ste dôchodcov o 282 miliónov, vyčíta Ján Richter Milanovi Krajniakovi Michal Lukačovič 30. 8. 2020
Na telo plus Minimálna mzda a dôchodky: Tieto témy v relácii Na telo plus rozoberú Krajniak s Richterom markiza.sk 28. 8. 2020
Politika Divácke otázky v Na telo plus: Krajčí povedal, či zatvoríme hranice s Českom Katarína Kiššová 23. 8. 2020
Na telo plus Na telo plus: Krajčí varuje pred Chorvátskom: Obávame sa, že sa odtiaľ začnú vracať infikovaní Ivan Čerňanský 23. 8. 2020
Branislav Gröhling Druhá vlna, otváranie škôl a situácia v nemocniciach: V Na telo plus privítame dvoch ministrov markiza.sk 20. 8. 2020
Michal Kovačič Na telo plus: Sulíka so Žigom rozhádala jedna divácka otázka Michal Lukačovič 16. 8. 2020
Michal Kovačič Na telo plus: Vám dať manažovať Saharu, minie sa piesok, odkázal Sulík svojmu predchodcovi Žigovi Michal Lukačovič 16. 8. 2020
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla