Karvašová: Každý hlas Republike ide do kontinuity súčasnej vláde. Uhrík: Hlas pre PS znamená hlas pre imigrantov Karolína Lacová 1. 10. 2026
Filip Kuffa v Na telo plus: Premiér ma otcovsky odhováral od funkcie ministra. Keby som cúvol, bola by to prehra SNS Karolína Lacová 24. 9. 2026
Predseda zdravotníckeho výboru Baláž v Na telo plus: Kotlár nie je šarlatán, ale vakcíny sú bezpečné Karolína Lacová 17. 9. 2026
Expremiérka Radičová: Zažívala som strašidelné útoky od generálneho prokurátora Trnku a jeho nadriadeného Kočnera Karolína Lacová 10. 9. 2026
Minister Lengvarský urobil zásadný krok v očkovacej politike. Čakáreň otvoril pre všetkých Marcel Marcišiak 27. 4. 2021
Lengvarský v Na telo plus: Čakáreň vo štvrtok otvoríme pre 16+, vakcína sa vyberať nebude Katarína Kiššová 27. 4. 2021
Na telo plus Hosťom relácie Na telo plus bude minister Vladimír Lengvarský Katarína Kiššová 27. 4. 2021
Vladimír Krčméry Očkovanie je bezpečné pre tehotné aj dojčiace ženy, povedal lekár Sabaka v Na telo plus Katarína Kiššová 21. 4. 2021
Vladimír Krčméry Na telo plus: Podľa Sabaku je plošné testovanie zbytočné, Krčméry ho chce utlmiť Katarína Kiššová 20. 4. 2021
Vladimír Krčméry O očkovaní budú v Na telo plus diskutovať Vladimír Krčméry a Peter Sabaka Katarína Kiššová 19. 4. 2021
ŠÚKL Baťová odpovedala na vaše otázky: Navrhli sme ministerstvu, aby zvážilo zmenu v očkovaní AstraZenecou Katarína Kiššová 13. 4. 2021
ŠÚKL Šéfka ŠÚKL Baťová v Na telo plus: Maďari nám odporučili nič netestovať a rovno dať Sputniku pečiatku Katarína Kiššová 13. 4. 2021
Politika Kollár v Na telo plus: Začiatkom mája sa zrejme otvoria terasy, uvoľňovanie by sa malo zrýchliť Katarína Kiššová 13. 4. 2021
Politika Eduard Heger v Na telo plus: Igor Matovič ma nebude mať na diaľkový ovládač Katarína Kiššová 30. 3. 2021
Jaroslav Naď Jaroslav Naď v Na telo plus: Heger je na 90 percent náš kandidát na premiéra Katarína Kiššová 23. 3. 2021
Juraj Šeliga J. Šeliga v Na telo plus: Druhá šanca pre Matoviča? Už dostal viac ako tri Katarína Kiššová 16. 3. 2021
Michal Kovačič Na telo PLUS: Samotesty by mohli mať ľudia doma už o dva týždne Michal Lukačovič 10. 3. 2021
Politika M. Krajčí v Na telo PLUS: Myslím, že to môžem ustáť, so Sulíkom je to ťažké Zuzana Gálisová 9. 3. 2021
Na telo Richard Sulík v Na telo plus: Zvolal som vedenie SaS, na stole je všetko, aj odchod z vlády Rebeka Kosečeková 2. 3. 2021
Na telo plus Hosťom najnovšieho Na telo plus bude Richard Sulík. Sledujte o 14.00 h NAŽIVO Rebeka Kosečeková 1. 3. 2021
Michal Kovačič Vladimír Krčméry v Na telo plus: Sputnikom V očkujme, ale na podpis Michal Lukačovič 23. 2. 2021
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
„Na čurillovcoch ste sa chceli spropagovať,“ tvrdí Baška. „Žiadny revanš, Fico nehovoril pravdu.“ Vyhrotený duel pod Trenčianskym hradom
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila