Putin potrebuje vojnu a bude pokračovať v provokáciách, uviedol exminister Sklenár v Na telo plus Milan Špak 12. 9. 2025
Viaceré scenáre konsolidácie: Stav financií sa najviac zhoršil za jednej vlády, povedal expert v Na telo plus Karolína Lacová 5. 9. 2025
Pripravená je politika konfrontovaná faktami. Vo vysielaní TN live pribudne relácia Na telo plus s Karolínou Lacovou Dominika Pacigová 3. 9. 2025
M. Šutaj Eštok v Na telo PLUS: T. Gašpara by v SIS bola škoda. Policajného prezidenta som si už vybral Andrej Hofer 21. 11. 2023
Kauzu Očistec vnímam ako silno dôkazne podloženú, hovorí Daniel Lipšic (Na telo PLUS) Andrej Hofer 16. 11. 2023
Na telo plus Daniel Lipšic: Postavenie špeciálnej prokuratúry je opodstatnené. Vysvedčenie nám dávajú súdy, nie politici (Na telo PLUS) Andrej Hofer 15. 11. 2023
Na telo plus D. Lipšic v Na telo PLUS: Moja pozícia nie je najkľúčovejšia, prokurátori sa nevzdajú ani bezo mňa Andrej Hofer 14. 11. 2023
Divácke otázky Divák Na telo PLUS sa špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica opýtal, či má už zbalené kufre Alex Murajdová 14. 11. 2023
Na telo plus Príde Slovensko o peniaze z Plánu obnovy? Šimečka o Tarabovej revízii národných parkov (Na telo PLUS) Andrej Hofer 10. 11. 2023
Na telo plus Michal Šimečka: O štvorkoalíciu s Pellegrinim by som sa pokúsil znovu (Na telo PLUS) Andrej Hofer 8. 11. 2023
Na telo plus M. Šimečka v Na telo PLUS: Vykonávateľom pomsty R. Fica je minister vnútra TVNOVINY.sk 7. 11. 2023
Divácke otázky M. Šimečka v diváckych otázkach Na telo PLUS: Bude iniciovať referendum o predčasných voľbách? TVNOVINY.sk 7. 11. 2023
Na telo plus Expremiérka Radičová o výsledkoch samitu v Bruseli: Fico mal dve tváre už v minulosti (Na telo PLUS) Andrej Hofer 2. 11. 2023
Prezidentské voľby Bude prezidentom Korčok či Pellegrini? Toto si myslí Iveta Radičová (Na telo PLUS) Andrej Hofer 1. 11. 2023
Na telo plus I. Radičová v Na telo PLUS: Fico si ministrov vybral podľa lojálnosti. Mocensky je dostatočne silný na to, aby vládu udržal Andrej Hofer 31. 10. 2023
Na telo plus I. Radičová v diváckych otázkach Na telo PLUS: Čo hovorí na volebný výsledok Mikuláša Dzurindu? Andrej Hofer 31. 10. 2023
Na telo plus Expremiér Ódor: Objaví sa v politike? Uvidíme, nikdy nehovor nikdy (Na telo PLUS) Andrej Hofer 26. 10. 2023
Na telo plus Ódora vystrieda Fico. Ako sa odchádzajúci premiér pripravil na odovzdanie úradu? (Na telo PLUS) Andrej Hofer 25. 10. 2023
Na telo plus Divák Na telo PLUS Ódora vyzval, aby na rozlúčku povedal vtip. Zabŕdol do Ficovej vlády Alex Murajdová 24. 10. 2023
Na telo plus Prečo stroskotala štvorkoalícia: Majerský priblížil pozadie povolebných rokovaní s PS a Hlasom (Na telo PLUS) Andrej Hofer 19. 10. 2023
Na telo plus Postaví KDH vlastného prezidentského kandidáta? V hre sú tieto mená (Na telo PLUS) Andrej Hofer 18. 10. 2023
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry