Putin potrebuje vojnu a bude pokračovať v provokáciách, uviedol exminister Sklenár v Na telo plus Milan Špak 12. 9. 2025
Viaceré scenáre konsolidácie: Stav financií sa najviac zhoršil za jednej vlády, povedal expert v Na telo plus Karolína Lacová 5. 9. 2025
Pripravená je politika konfrontovaná faktami. Vo vysielaní TN live pribudne relácia Na telo plus s Karolínou Lacovou Dominika Pacigová 3. 9. 2025
V. Karas odpovedal v diváckych otázkach Na telo PLUS aj na to, prečo máme toľko právnikov kriminálnikov TVNOVINY.sk 9. 5. 2023
B. Kollár v Na telo PLUS: Ak Fico odmietne zbrane pre Ukrajinu, do vlády s ním nepôjdeme TVNOVINY.sk 2. 5. 2023
B. Kollár v diváckych otázkach Na telo PLUS: Polovica parlamentu sú populisti, na čele s R. Ficom, P. Pellegrinim aj I. Matovičom TVNOVINY.sk 2. 5. 2023
Na telo plus M. Palkovič v Na telo PLUS: Ak by sme boli prísne odborní, tak nezrušíme 5 pôrodníc, ale možno 10 TVNOVINY.sk 25. 4. 2023
Na telo plus M. Palkovič v diváckych otázkach Na telo PLUS: Eutanázia je pre mňa neprípustná TVNOVINY.sk 25. 4. 2023
Na telo plus Š. Hamran v Na telo PLUS: R. Fico nie je etalón pravdovravnosti, jeho tvrdenia polícia viackrát vyvrátila TVNOVINY.sk 18. 4. 2023
Na telo plus Š. Hamran v diváckych otázkach Na telo PLUS: Kandidovať zatiaľ neplánujem, politika je pre mňa let na Mars TVNOVINY.sk 18. 4. 2023
Na telo plus I. Mikloš v Na telo PLUS: Peniaze na vojnu dôjdu Putinovi až na budúci rok TVNOVINY.sk 4. 4. 2023
Na telo plus J. Naď v Na telo PLUS: Nákup Viperov bude môcť Fico zrušiť, ale nezruší ho TVNOVINY.sk 28. 3. 2023
Na telo plus J. Naď v diváckych otázkach: Ako to bolo s členstvom jeho a jeho otca v Smere? TVNOVINY.sk 28. 3. 2023
Na telo plus E. Heger v Na telo PLUS: I. Matovič mi naozaj dal scenár, ako spojiť pravicu. Ja som ho nenaplnil TVNOVINY.sk 21. 3. 2023
Na telo plus Je E. Heger pripravený na politický zápas s I. Matovičom? Na divácku otázku v Na telo PLUS odpovedal jasne TVNOVINY.sk 21. 3. 2023
Na telo plus I. Matovič v Na telo PLUS: Kedy sa zbalím a odídem z politiky? Ak dostaneme štyri percentá TVNOVINY.sk 14. 3. 2023
Na telo plus I. Matovič v diváckych otázkach na telo PLUS: Káčerovi s Hirmanom narástli hrebienky, začali ľudí urážať a chodiť na dovolenky TVNOVINY.sk 14. 3. 2023
Na telo plus P. Pčolinský v Na telo PLUS: Fico si pred koalíciou s nami zabúchava dvere, aby nebol po voľbách prekvapený TVNOVINY.sk 7. 3. 2023
Na telo plus P. Pčolinský v diváckych otázkach Na telo PLUS: Voľby si viem predstaviť aj 7. júla TVNOVINY.sk 7. 3. 2023
Na telo plus V. Karas v Na telo PLUS: Hádka Špeciálnej a Generálnej prokuratúry je absolútna hanba tejto krajiny TVNOVINY.sk 28. 2. 2023
Na telo plus Divácke otázky Na telo PLUS: Vie Viliam Karas vymenovať 10 poctivých sudcov? TVNOVINY.sk 28. 2. 2023
Na telo plus D. Lipšic v Na telo PLUS: Som zvedavý, čo budú politici hovoriť po rozsudku o vražde J. Kuciaka. Možno budú konečne ticho TVNOVINY.sk 21. 2. 2023
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)