Zemiakové placky
500 g postrúhaných zemiakov
1 vajce
soľ
2 strúčiky pretlačeného cesnaku
2 PL múky
olej na vypekanie
Zámocké rezne
600 g bravčového karé
hladká múka na obaľovanie
2 vajcia
strúhanka
1/2 HR nasekaných orechov
olej na vyprážanie
Príloha
čerstvá rukola
slivková omáčka
Krok 1 Rezne nakrájame, naklepeme a osolíme. Postupne obalujeme v trojobale - múka, vajcia a strúhanka zmiešaná s orechmi. Pomaly vyprážame na rozpálenom oleji.
Krok 2 Suroviny na zemiakové placky zmiešame, dochutíme a formujeme placky veľkosti rezňov. Vypekáme na rozpálenom oleji.
Krok 3 Servírujeme s čerstvou rukolou a slivkovou omáčkou.
Sledujte Televízne noviny vo full HD a bez reklám na Voyo