Zdravotné problémy hlási ďalšia opora. Z nominácie na domáci turnaj vypadol skúsený útočník TASR 9. 12. 2025
Pred generálkou na olympiádu nastalo v kádri viacero zmien. Do Banskej Bystrice nepríde pätica opôr TASR 8. 12. 2025
Polovica Slovákov chce hráčov z KHL v olympijskom tíme. Najviac voliči Smeru a Republiky (PRIESKUM) Matej Babic 8. 12. 2025
Ján Lašák ozrejmil situáciu okolo Samuela Hlavaja v zámorí: Nie je to nič neobvyklé (rozhovor) Matej Babic 5. 12. 2025
V Česku patrí k špičke, pre reprezentáciu by zmenil aj post. Slovenský zjav verí v prestup (rozhovor) Peter Matis 25. 10. 2025
Česi dočasne vyriešili trénerskú otázku pri reprezentácii. Dôležité bolo zachovať kontinuitu TASR 22. 10. 2025
Trénoval Chelsea či West Ham, teraz premiérovo bude viesť národný tím. Švédsko po zlých výsledkoch mení kouča TASR 20. 10. 2025
Futbal Zahanbujúcu prehru na Faerských ostrovoch neustál. Tréner Ivan Hašek skončil na lavičke Česka TASR 15. 10. 2025
Veda a technika Robot, ktorý má hľadať riešenia klimatických výziev. Stredoškoláci predstavia svoj vynález v Paname Michal Hečko 15. 10. 2025
Exkluzívne Si najlepší, ale ideš za béčko. Takmer stratil obličku, mal ukončiť kariéru. Dnes ho chcú v reprezentácii (rozhovor) Adam Dudiak 15. 10. 2025
Exkluzívne Návrat do začiatkov pod Calzonom, Hancko zmenil veľa. Expert poukázal, kadiaľ vedie cesta na MS Peter Matis 14. 10. 2025
Futbal Správa, na ktorú čakalo celé Slovensko. Hancko sa rozhodol, či proti Luxembursku pomôže reprezentácii TASR 12. 10. 2025
Futbal Slováci nesmú zaváhať. Vyhrať v Trnave je naša jediná možnosť, burcuje na Luxembursko kapitán Škriniar TASR 12. 10. 2025
Futbal Dávid Hancko sa stal dvojnásobným otcom. Jeho návratu do reprezentácie už nič nebráni Adam Dudiak 11. 10. 2025
Futbal Nemal ani na raňajky, robil v bare a pral si vo vani. Calzona úprimne: S Weissom by som na kávu šiel Adam Dudiak 11. 10. 2025
Exkluzívne Euro strávil v karavane, teraz bráni PSG či Ronalda. Francúzi ho domov posielajú skôr, lebo behá až priveľa (rozhovor) Adam Dudiak 8. 10. 2025
Futbal Génius v životnej forme, vek nemôže hrať rolu. Experti si do repre pýtajú lídra Niké ligy, on sám má iný názor Adam Dudiak 7. 10. 2025
Futbal Zrazu ma sleduje aj Calzona, na to mám vlastný názor. Mladého Slováka chcú do repre i Česi, koho si vyberie? Adam Dudiak 7. 10. 2025
Exkluzívne VIDEO: Greif vysvetľuje, prečo neprišiel na zraz. Cestovať v noci mu nevyhovovalo Marek Arpáš 6. 10. 2025
Futbal Rekordér sa vracia do reprezentačného dresu. Dánsko sa môže znovu spoľahnúť na svoju ikonu TASR 30. 9. 2025
Futsal Slovenskí futsalisti zdolali Gruzínsko, no na postup na ME to nestačilo. Predĺženie nebolo ďaleko TASR 23. 9. 2025
Futbal Pri premiére v základe hneď skóroval, David Strelec si zvyká na nové prostredie. Vrátil sa aj k reprezentácii TASR 21. 9. 2025
Niké liga Trenčínu bude chýbať dôležitý hráč. Výkonmi v Niké lige si vypýtal miesto v reprezentácii TASR 11. 9. 2025
Tréner si kvôli nemu kreslil mapu, jazdí na starej Fabii a spáva v stane. Keby nebol Slovák, hrá v najlepšej lige
„Nie som zamestnanec obchodu.“ Slováci sa sťažujú na samoobslužné pokladne, no dáta ukazujú opačný trend