Mal patriť k lídrom reprezentácie, no na domácom turnaji sa nepredstaví. Tréneri vyradili hráča zo zámoria TASR 31. 3. 2026
Tréner Calzona predložil SFZ svoju filozofiu, jeho budúcnosť je otvorená. Rumuni budú mať veľkú motiváciu TASR 30. 3. 2026
VIDEO: Legenda sa rozlúčila s reprezentáciou. Kamarát sa postaral o nezabudnuteľný zážitok Marián Červenka 25. 3. 2026
Za repre nikdy nehral ani ako junior. Stopér so skvelou formou si premiéru odbije rovno v boji o MS TASR 23. 3. 2026
Egá zohrali svoje. Greif patrí k najlepším brankárom v Európe. Slovensko si takýto spor dovoliť nemôže Adam Dudiak 9. 1. 2026
Obaja poslední majstri a žiaden nováčik. Slovensko čaká na budúcich MS do 20 rokov extrémne nabitá skupina TASR 6. 1. 2026
Z nominácie Česka na olympiádu ide strach. Okrem Pastrňáka či Nečasa napokon nechýba ani ďalšia hviezda TASR 6. 1. 2026
MS v hokeji do 20 rokov Slovensko bude o rok na MS do 20 rokov čeliť trom favoritom. Poznáme predbežné zloženie skupín Matej Babic 3. 1. 2026
MS v hokeji do 20 rokov Slovenskí mladíci sú blízko postupu zo skupiny na MS do 20 rokov. Tréner Frühauf: Nemáme limity Peter Matis 27. 12. 2025
MS v hokeji do 20 rokov Naši mladíci potrebovali vypotiť vianočnú večeru pred MS U20. Podmienky v Amerike ich šokovali TASR 26. 12. 2025
MS v hokeji do 20 rokov Nominácia na MS U20 je známa. O medaily zabojuje týchto 25 slovenských mladíkov TASR 23. 12. 2025
Hokej Slovensko na MS20 v skupine vyzve superfavorita turnaja. Viacero opôr si odkrúti premiéru TASR 22. 12. 2025
Hokej Slovenskí mladíci v príprave na MS zdolali Lotyšsko. Po pomalšom štarte zvýšili obrátky Matej Babic 22. 12. 2025
Hokej Slovenská reprezentácia spoznala meno kapitána na MS20. Nominácia bude známa po prípravných zápasoch TASR 21. 12. 2025
Exkluzívne Suslov: Viem, aký mám potenciál a ešte som ho zďaleka nenaplnil. Vystrájal som, ale dnes je zo mňa iný človek (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 19. 12. 2025
Futbal Weiss spomína: Po zápase som spravil jedno gesto, tak som to cítil. A prišiel som o miesto v reprezentácii Adam Dudiak 13. 12. 2025
Hokej Po úspešnom vstupe do turnaja prišla aj kritika od trénera: Proti silnejšiemu súperovi nám to nemusí stačiť TASR 11. 12. 2025
Hokej Zdravotné problémy hlási ďalšia opora. Z nominácie na domáci turnaj vypadol skúsený útočník TASR 9. 12. 2025
Hokej Pred generálkou na olympiádu nastalo v kádri viacero zmien. Do Banskej Bystrice nepríde pätica opôr TASR 8. 12. 2025
Hokej Polovica Slovákov chce hráčov z KHL v olympijskom tíme. Najviac voliči Smeru a Republiky (PRIESKUM) Matej Babic 8. 12. 2025
Exkluzívne Ján Lašák ozrejmil situáciu okolo Samuela Hlavaja v zámorí: Nie je to nič neobvyklé (rozhovor) Matej Babic 5. 12. 2025
Hokej Zmenil švajčiarsky hokej, s reprezentáciou dosiahol veľké úspechy. Patrick Fischer rozhodol o svojej budúcnosti TASR 3. 12. 2025
Futbal Valjent nereprezentuje, fanúšikovia tomu nerozumejú. Calzona uviedol všetko na pravú mieru Richard Jančiar 3. 12. 2025
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.