Trenčínu bude chýbať dôležitý hráč. Výkonmi v Niké lige si vypýtal miesto v reprezentácii TASR 11. 9. 2025
Opora reprezentácie verí, že Nemcov môžeme zaskočiť. Dávid Hancko si pochvaľuje pôsobenie v Madride Marián Tomčák 2. 9. 2025
Trénerovi Calzonovi sa na zraze hlásilo 13 hráčov. Ondrej Duda túži po postupe na šampionát TASR 31. 8. 2025
Rozhodnutie ukončiť reprezentačnú kapitolu bolo mimoriadne náročné. Juraj Kucka vysvetlil dôvody Matej Babic 17. 3. 2025
Samuel Mráz sa teší na návrat a verí v postup: Pod trénerom Calzonom môže hrať každý TASR 16. 3. 2025
Príprava pred MS v apríli naberie grády: Ramsayho zverencov čaká dvojité federálne derby TASR 14. 3. 2025
Hokej Slovenským mladíkom sa zmenili plány. Na MS20 napokon v skupine nastúpia proti domácej reprezentácii TASR 10. 3. 2025
Futbal Takmer odišiel za rekordné peniaze, teraz môže mať problém Slovan i reprezentácia. Čo sa stalo Strelcovi? Adam Dudiak 9. 3. 2025
Futbal Weiss ho pre vlasy poslal do béčka. Hrnčár: S Calzonom úplne nesúhlasím, krok ako Pekarík by som nespravil Adam Dudiak 5. 3. 2025
Exkluzívne Na chráničoch má mená svojich blízkych, sníva o talianskej reprezentácii. Mladý talent však háji slovenské farby (rozhovor) Matej Babic 4. 3. 2025
Hokej Na Švédsko je zvyknutý, narodenie syna mu dodalo energiu. Cehlárik by sa rád predstavil na MS TASR 25. 2. 2025
Futbal Po MS ho vyhodili, ponuku dostal skôr než Calzona. Weiss: Vlado bol expert. Ale dnes je taký, ako som si vždy prial Adam Dudiak 24. 2. 2025
Hokej Rodinkárstvo a známosti. Zavrel si Slafkovský kritikou zväzu dvere do reprezentácie? Šatan konečne reaguje Adam Dudiak 24. 2. 2025
Futbal V tíme sa stretne aj s reprezentačným kolegom. Slovák mení klub, v zahraničí chce nájsť nový impulz TASR 22. 2. 2025
Futbal Mal ponuku z exotiky i ďalších troch klubov. Pekarík vysvetľuje prestup: Nikdy ma neriadili peniaze Adam Dudiak 20. 2. 2025
Futbal Mak: Z toho, čo som odkázal Calzonovi, neľutujem ani slovo. S reprezentáciou som ešte neskončil Adam Dudiak 20. 2. 2025
Exkluzívne Chcel skončiť, volal mu Juventus, peniaze ako teraz ešte neodmietol. Dúbravka exkluzívne: Bez boja sa neuteká (rozhovor) Adam Dudiak 19. 2. 2025
Tenis Zrodila sa generácia, čo má budúcnosť. Mladí slovenskí tenisti sa prvý raz v histórii stali majstrami Európy TASR 18. 2. 2025
Futbal Zvučné meno v českej reprezentácii. Do národného tímu povolali syna legendárneho brankára TASR 18. 2. 2025
Futbal Slovenskí „sokolíci“ poznajú kompletný rozpis zápasov kvalifikácie EURA 2027. Začneme doma proti outsiderovi TASR 7. 2. 2025
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Bankomatoví zlodeji opäť úradujú. Pri Hlohovci vykradli bankomat, z miesta utiekli na elektrobicykloch
FOTO: Mimoriadna udalosť na železnici: Po odstránení bezpečnostnej hrozby obnovili dopravu cez stanicu Poprad-Tatry
Poriadne opitý cestou zo Slovenska havaroval. Ustlal si v kufri a spal, kým sa vedľa hral jeho syn (FOTO)