VIDEO: Posledný tím tabuľky šokoval majstra. Slovan pochoval jeho odchovanec a hlási sa o Gól mesiaca TVNOVINY.sk 19. 12. 2025
Suslov: Viem, aký mám potenciál a ešte som ho zďaleka nenaplnil. Vystrájal som, ale dnes je zo mňa iný človek (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 19. 12. 2025
Haraslín gólom slabšou nohou poslal Spartu do európskeho osemfinále. Ďalej ide aj Šatka TASR 18. 12. 2025
Barseghjan mimo do konca jesene, Slovan musí bodovať. „Belasí“ vyzvú tím, ktorý mal na lopate Barcelonu aj Real Madrid TASR 26. 11. 2025
Tréner Middlesbrough informoval o zdravotnom stave Davida Strelca. Verí, že Slovák čoskoro nastúpi TASR 26. 11. 2025
Slováci už poznajú dejisko barážového zápasu proti Kosovu. Kompetentní zvážili viacero faktorov TASR 26. 11. 2025
Futbal VIDEO: Chelsea v šlágri rozobrala Barcelonu. Manchester City šokujúco prehral TASR 25. 11. 2025
Futbal Verdikt prišiel len pár dní po návšteve Trumpa. Ronaldo by nemal pykať za svoj nepochopiteľný skrat TASR 25. 11. 2025
Futbal Známy nórsky kouč sa dozvedel vážnu diagnózu. Verí, že si bude môcť pozrieť duely majstrovstiev sveta TASR 25. 11. 2025
úmrtie Taliansky futbal smúti. Vo veku 95 rokov zomrel bývalý brankár so slávnym priezviskom TASR 25. 11. 2025
Bavme sa o lige VIDEO: Víťazná premiéra Škrtela na lavičke Trnavy. Bavme sa o lige pokračovalo na TN live Matej Babic 25. 11. 2025
Futbal VIDEO: Incident, aký sa len tak nevidí. Hráč Evertonu nedohral po konflikte so spoluhráčom TASR 25. 11. 2025
Futbal Na reprezentáciu prestal chodiť, Calzonu nemieni obhajovať. Čo si myslí Weiss o šanciach Slovákov v baráži? Richard Jančiar 24. 11. 2025
úmrtie Na Balkáne vraždil syn klubovej legendy. Rozhodca chladnokrvne zastrelil mladú ženu Richard Jančiar 24. 11. 2025
Futbal VIDEO: Cristiano Ronaldo to stále vie. Exportným spôsobom pripomenul svoj slávny gól z Ligy majstrov TASR 24. 11. 2025
Futbal Real Madrid sa ospravedlnil za zlyhanie. V spomienkovom videu zamenil tvár zosnulého Andreho Silvu TASR 24. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Martin Škrtel s víťaznou premiérou, Faško potvrdil skvelú formu. Aj to boli témy magazínu Góóól Matej Babic 24. 11. 2025
Futbal VIDEO: Nezastaviteľný Messi ďalším skvelým výkonom zariadil postup Miami do finále konferencie TASR 24. 11. 2025
Futbal Real Madrid zaváhal na ihrisku nováčika. Hancko pri výhre naskakoval z lavičky TASR 23. 11. 2025
Ukrajinci zastavili auto, ktoré slovenská colnica bez problémov prepustila. Mala v ňom byť hromada drog
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec