VIDEO: Posledný tím tabuľky šokoval majstra. Slovan pochoval jeho odchovanec a hlási sa o Gól mesiaca TVNOVINY.sk 19. 12. 2025
Suslov: Viem, aký mám potenciál a ešte som ho zďaleka nenaplnil. Vystrájal som, ale dnes je zo mňa iný človek (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 19. 12. 2025
Haraslín gólom slabšou nohou poslal Spartu do európskeho osemfinále. Ďalej ide aj Šatka TASR 18. 12. 2025
VIDEO: Spartak sa s Komárnom zapotil, tri body však vybojoval. Medzi strelcami konečne aj Metsoko TASR 29. 11. 2025
VIDEO: Na Slovákovu bombu brankár nemal nárok. Pozrite si krásny gól hrdinu zo zápasu so Severným Írskom TASR 29. 11. 2025
VIDEO: Výsledok magnetickej rezonancie ho prekvapil. Slovenský reprezentant podstúpil špeciálne testy Adam Lehocký 28. 11. 2025
Futbal VIDEO: Na trávniku zrazu vypukol absolútny chaos. Hromadnú bitku v Bolívii ukončil až zásah polície Matej Babic 28. 11. 2025
Niké liga Disciplinárna komisia SFZ rozdávala tresty. Za nešportové prejavy budú pykať opory DAC aj Podbrezovej TASR 28. 11. 2025
Futbal Cristiano Ronaldo rozširuje svoje portfólio aktivít. Hviezdny Portugalčan vstupuje do sveta MMA TASR 28. 11. 2025
Futbal Rusov vylúčili z kvalifikácie, chcú tak zorganizovať vlastné majstrovstvá sveta. Pozvú aj Slovensko? Peter Matis 28. 11. 2025
Futbal Lyon bez Greifa spečatil postup. Hrošovského Genk taktiež blízko k vyraďovačke TASR 27. 11. 2025
Futbal KL: Sparta s Haraslínom vyhrala na pôde Legie Varšava. Šatkov Samsunspor na čele TASR 27. 11. 2025
Futbal Slovan vydrel veľmi dôležité tri body. Weiss st. mal konečne radosť z futbalu TASR 27. 11. 2025
Niké liga Košice hlásia posilu medzi tromi žrďami. Posledný tím Niké ligy posilnil poľský brankár TASR 27. 11. 2025
Futbal Liverpool pokračuje v katastrofálnych výsledkoch. Slot sa o svoje miesto však nebojí TASR 27. 11. 2025
Futbal Slovan zatiaľ zarobil v Európe len zlomok toho, čo vlani. Koľko ešte môže zinkasovať? Peter Matis 27. 11. 2025
Niké liga Slovan sa dohodol na ďalšej spolupráci s výraznou oporou: Patrilo to medzi naše priority TASR 27. 11. 2025
Niké liga V mladom veku sa presadil do tímu. Žilina si poistila služby mladíka s potenciálom TASR 27. 11. 2025
Futbal Arsenal potvrdil stopercentnú bilanciu vo veľkom šlágri. Tréner Liverpoolu hovoril o šoku TASR 27. 11. 2025
Futbal VIDEO: Arsenal v šlágri zdolal Bayern. Hancko prispel k dôležitému triumfu, Mbappé sa zaskvel štyrmi gólmi TASR 26. 11. 2025
Futbal O výsledok sa u nich triasli Barcelona aj Real Madrid. Zraneniami zdecimovaný Slovan čaká zápas o všetko Richard Jančiar 26. 11. 2025
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec