Suslov: Viem, aký mám potenciál a ešte som ho zďaleka nenaplnil. Vystrájal som, ale dnes je zo mňa iný človek (exkluzívny rozhovor) Adam Dudiak 19. 12. 2025
Haraslín gólom slabšou nohou poslal Spartu do európskeho osemfinále. Ďalej ide aj Šatka TASR 18. 12. 2025
Dúfal, že svoju krajinu po dlhých rokoch uvidí na MS. Legendárny tréner už odpočíva v pokoji TASR 18. 12. 2025
Weiss po Michalovciach penil na kluby Niké ligy: To máme za to, že sme im zarobili 700-tisíc eur Peter Matis 1. 12. 2025
Real Madrid je naďalej z formy, Mbappé zachraňoval aspoň remízu s Gironou. Barcelona drží čelo ligy TASR 30. 11. 2025
Skvelý Greif s ďalším čistým kontom. Lyon vyhral o triedu a posunul sa bližšie k pohárovej Európe TASR 30. 11. 2025
Futbal Lobotka a Neapol tvrdo bojujú o titul. V nedeľu dobyli večné mesto a dotiahli sa na najväčšieho rivala TASR 30. 11. 2025
Futbal Haraslín sa v nedeľu blysol gólom. Jeho Sparta Praha však zažila doma mizerný večer TASR 30. 11. 2025
Futbal Arsenal odvrátil prehru na pôde rivala. Na Manchester City však stratil dva body TASR 30. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Mrazivý večer v Podbrezovej si domáci vychutnali. Žilina s jedným z najhorších výkonov sezóny TASR 30. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Po krásnych góloch Michalovce takmer šokovali Bratislavu. Slovan zlomil východniarske srdcia v nadstavení TASR 30. 11. 2025
Niké liga Prehra v Prešove ich vyšla draho. Tréner Skalice i jeho asistent dostali padáka TASR 30. 11. 2025
Futbal City naďalej v hre o titul, absolútnym hrdinom soboty Foden. Tottenham doma prehral TASR 29. 11. 2025
Futbal Prevrat na talianskom tróne. Nový líder vedie ligu o tri body pred tímom Stana Lobotku TASR 29. 11. 2025
Futbal Bundesliga: Dortmund porazil a predbehol Leverkusen. Bayern naďalej kráča za titulom TASR 29. 11. 2025
Futbal Bobček naďalej žiari. Tentokrát si to odniesol bývalý brankár Slovana Adrián Chovan TASR 29. 11. 2025
Futbal Vo Francúzsku sa to pre PSG nečakane sťažuje. Po prehre v Monaku môže prísť o čelo tabuľky TASR 29. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Trenčín doma ani nekládol odpor. Dunajská Streda ho rozobrala na drobné TASR 29. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Infarktový záver v Ružomberku, domáci mali hostí na lopate. Košice však pod Čebraťom urvali cenný bod TASR 29. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Zápas roka v Prešove? Regáliho galapredstavenie skončilo červenou, Tatran ubránil víťazstvo TASR 29. 11. 2025
Niké liga VIDEO: Spartak sa s Komárnom zapotil, tri body však vybojoval. Medzi strelcami konečne aj Metsoko TASR 29. 11. 2025
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Z priemerného tímu som sa dostal do repre, ale ľuďom to nestačilo. Nie som hviezda, chcem byť len vzor pre svoje deti (rozhovor)
Slovenský vládny špeciál, ktorý doviezol premiéra Fica, skončil v Bruseli rozbitý. Nie je letuschopný
Megaškandál na internátoch: Zamestnanci Univerzity Komenského cez kameru špehovali študentky, ako sa vyzliekajú
Hanka (†18) ochorela a za deväť dní zomrela. Orgány sa jej náhle uzdravili, splnila sa tak jej posledná túžba
Desivá predpoveď: Je 99,9 % šanca, že ľudstvo bude vyhubené už počas nasledujúceho storočia, vypočítal vedec