Majitelia ho chceli vyštvať. Vladimír Weiss ml. spomínal na psychický teror v Katare, zanechal silné posolstvo Matej Babic 8. 10. 2026
Messi v emotívnom odkaze spomínal na svetovú legendu. Cristiano Ronaldo reagoval takmer okamžite TASR 8. 10. 2026
Konkurencia pre Infantina? Do boja chce vstúpiť jeho krajan: Futbal je na jednotke intenzívnej starostlivosti TASR 8. 10. 2026
Bol súčasťou historicky najlepšej Barcelony, stal sa majstrom sveta. Známy Španiel ukončil kariéru TASR 7. 10. 2026
Veľké rozhodnutie o národnom štadióne, ide o desiatky miliónov eur. Súdny spor vyhralo ministerstvo TASR 15. 9. 2026
Rozhovory o budúcnosti stále nezačali. Zotrvá Gašparík v Poľsku aj naďalej? Richard Jančiar 14. 9. 2026
Yamal má o víťazovi Zlatej lopty jasno: Najlepší na svete sme dvaja. Ale tento rok si ju zaslúžim ja TASR 14. 9. 2026
Futbal Stoch: Kmotrík mi núkal peniaze, aké chcem. Weissa som hneď stopol, do Slovana by som nikdy nešiel Adam Dudiak 14. 9. 2026
Dopravné nehody Spoluhráč slovenského reprezentanta sa dostal do problémov. Úlohu zohral alkohol za volantom Matej Babic 14. 9. 2026
Futbal Derby v Premier League rozhodol nesprávny zásah VAR. Komisia rozhodcov priznala chybu Matej Babic 14. 9. 2026
Niké liga VIDEO: Ružomberok prelomil čakanie na výhru, formu DAC si odniesol Trenčín. Aj to boli témy magazínu Góóól Matej Babic 14. 9. 2026
Niké liga Slovan s ďalšou bodovou stratou. Tréner Touré bol rázny: Z niektorých hráčov som veľmi sklamaný Matej Babic 14. 9. 2026
Futbal LaLiga: Barcelona ostáva stoperecentná. Atletico Madrid s Hanckom rozhodlo v závere rýchlymi gólmi TASR 14. 9. 2026
Futbal Slovan už predbehol Sevillu aj Newcastle. Ako ďaleko je Slovensko od druhej miestenky v Lige majstrov? (vysvetľujeme) Adam Dudiak 14. 9. 2026
Niké liga VIDEO: Šialený šláger Niké ligy. Slovan remizoval so Žilinou, víťazný gól mu na konci odobral VAR Róbert Ďurkáč 13. 9. 2026
Niké liga VIDEO: Podbrezová nevyhrala štvrtý duel v rade. Komárno aj v oslabení ustálo tutovky domácich Róbert Ďurkáč 13. 9. 2026
Exkluzívne Športový riaditeľ Žiliny reagoval na slová Kmotríka. Slovensko v možnostiach výrazne zaostáva za konkurenciou (rozhovor) Richard Jančiar 13. 9. 2026
Niké liga VIDEO: Trnava v gólovej prestrelke pokorila Košice. Výstavným kúskom sa prezentoval exreprezentant Róbert Ďurkáč 12. 9. 2026
Niké liga VIDEO: Infarktový záver pod Urpínom. Banská Bystrica zdolala Skalicu vďaka neuveriteľnému gólu Róbert Ďurkáč 12. 9. 2026
Niké liga VIDEO: Dunajská Streda si upevnila pozíciu lídra. V Trenčíne zvíťazila aj vďaka brilantnej akcii Róbert Ďurkáč 12. 9. 2026
Niké liga VIDEO: Ružomberok sa dočkal prvej výhry v sezóne. Rozdielom triedy zdolal Michalovce Róbert Ďurkáč 12. 9. 2026
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
„Na čurillovcoch ste sa chceli spropagovať,“ tvrdí Baška. „Žiadny revanš, Fico nehovoril pravdu.“ Vyhrotený duel pod Trenčianskym hradom
VIDEO: Zábery, z ktorých tuhne krv v žilách. Mladá turistka sa rútila dole tatranským svahom, pád neprežila
V reštaurácii si vypýtali účet po anglicky a priplatili si 12,5 %. Keď prehovorili po česky, položka zmizla