Stavil 80 eur, môže vyhrať tisíce. Slováci veria Čechom i vysokým kurzom, koho vidia ako víťaza MS? Adam Dudiak 16. 6. 2026
Ďalšia strata európskeho favorita, Egypťania trápili Belgičanov. Zachránil ich Lukaku, stačilo mu pár sekúnd TASR 15. 6. 2026
Šok v Česku, víťaza pohára vylúčili z ligy. Dostal 10-miliónovú pokutu a primátor 12-ročný zákaz činnosti Adam Dudiak 15. 6. 2026
„Amatéri“ nešli na MS pre hroznú chybu, dnes obrali Španielov. Favorita vymazal ex-brankár Trenčína, ktorý má 40 rokov Adam Dudiak 15. 6. 2026
Prešov neudržal sľubné vedenie, Košice zabrali v závere. Pohárové semifinále zostáva otvorené TASR 17. 3. 2026
Mexiko podáva Iránu pomocnú ruku. Je ochotné hostiť ich zápasy v prípade pokračovania konfliktu TASR 17. 3. 2026
Futbal Legendárny Michael Ballack prvýkrát prehovoril o smrti syna: Každý sa s tým vyrovnáva inak, príliš ma to zasahuje Matej Babic 17. 3. 2026
Bavme sa o lige VIDEO: Tematické kolo v Niké lige prinieslo remízy aj prekvapenia. Bavme sa o lige opäť na TN live Matej Babic 17. 3. 2026
Futbal Konflikt na Blízkom východe ovplyvňuje aj program MS. Irán požiadal o presunutie zápasov TASR 17. 3. 2026
Futbal Škriniar zarobí zo Slovákov jednoznačne najviac. Poznáme platy našich futbalistov Matej Babic 17. 3. 2026
Futbal Premier League: Brentford neudržal sľubný náskok a proti poslednému tímu sa musel uspokojiť s bodom Matej Babic 16. 3. 2026
Futbal Bayern musí riešiť bizarnú situáciu v bránke. Šancu v Lige majstrov môže dostať len 16-ročný mladík Matej Babic 16. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Žilina zamotala boj o titul, Skalica si opäť pohoršila. Aj to boli témy magazínu Góóól! Richard Jančiar 16. 3. 2026
Futbal Haraslín naznačil, že potrebuje striedať. Pozvánku do repre si pýta stopér z Plzne, ktorý vie strieľať góly TASR 15. 3. 2026
Niké liga Weiss po prehre v šlágri: Bol by som zlý tréner, keby som povedal, že som to čakal TASR 15. 3. 2026
Futbal Prvý krok za záchranou? Tottenham gólom v samom závere obral o body Liverpool. Míľnik Fernandesa TASR 15. 3. 2026
Futbal VIDEO: Víťazný zásah v 99. minúte. Mário Sauer svojím premiérovým gólom rozhodol prestrelku TASR 15. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Bezzubý majster padol po góle najlepšieho strelca. Žilina dobyla Tehelné pole a poriadne zamotala tabuľku TASR 15. 3. 2026
Futbal Barcelona zdemolovala Sevillu, hetrik Raphinhu. Valjent sa s Malorkou dočkal víťazstva TASR 15. 3. 2026
Futbal Filmovanie ho vyšlo draho, Obert pri prehre Cagliari videl červenú kartu. Suslovovi sa kopia záchranárske práce TASR 15. 3. 2026
Niké liga VIDEO: Ujlaky nádherným gólom napodobnil legendárneho otca. Skalici sa ale z dna odlepiť nepodarilo TASR 15. 3. 2026
Futbal Prestížne finále medzi Argentínou a Španielskom sa neuskutoční. Zväz zavrhol všetky alternatívy od UEFA TASR 15. 3. 2026
Kým ostatní kupujú nové materiály, on stavia zo starých. Výsledkom sú ekologické domy s minimálnymi nákladmi
Kým ostatní kupujú nové materiály, on stavia zo starých. Výsledkom sú ekologické domy s minimálnymi nákladmi