Tragický incident v Peru. Pri nešťastí na štadióne sa zranili desiatky ľudí, hlásia aj jednu obeť TASR 4. 4. 2026
Na Weissa spravil dojem prvou vetou. Japonský Kanté berie Slovan ako poslednú šancu uspieť (rozhovor) Richard Jančiar 4. 4. 2026
Mário Sauer si na ikonickom Parku princov zahral takmer celý zápas. PSG naďalej vládne lige TASR 3. 4. 2026
Neapol spadol z čela tabuľky. Lobotka naskakoval z lavičky, prehre zabrániť nedokázal TASR 14. 12. 2025
Futbal Barcelone vystrelil tri body Raphinha, víťazne aj Hancko. Valjent prekonal významný rekord TASR 13. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Michalovce ovládli východniarske derby. Regáli v závere zlyhal z bieleho bodu TASR 13. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Trnava potvrdila proti Skalici rolu favorita. Spartak rozhodol v závere prvého polčasu TASR 13. 12. 2025
Niké liga VIDEO: V Podbrezovej rozhodol jediný gól. Dunajská Streda uzavrela jeseň víťazne TASR 13. 12. 2025
Futbal Weiss spomína: Po zápase som spravil jedno gesto, tak som to cítil. A prišiel som o miesto v reprezentácii Adam Dudiak 13. 12. 2025
Exkluzívne Blato, sneh a voda po členky. Nezvyčajnú ligu hrajú bez rozhodcu aj tri generácie naraz Lucia Tužáková 13. 12. 2025
Futbal Sviatok pre slovenský futbal. Žilina spoznala súpera v šestnásťfinále mládežníckej Ligy majstrov Adam Kršiak 12. 12. 2025
Niké liga Výtržnosti fanúšikov nezostali nepovšimnuté. Slovan, Trnava, DAC i Košice musia uhradiť tisícové pokuty TASR 12. 12. 2025
Futbal S Kmotríkom sa dohodli na káve po sezóne. Weiss sa však zubami-nechtami v Slovane držať neplánuje TASR 12. 12. 2025
Futbal Chystáte sa na MS ak Slovensko postúpi? Pozrite si šialený nárast cien ubytovania počas mundialu Peter Matis 12. 12. 2025
Futbal Skvelý Leo Sauer si otvoril gólový účet v Európskej lige. Tešil sa aj Škriniar TASR 11. 12. 2025
Futbal Napokon to je vybavené už dnes. Slovan po českom zlyhaní vypadne z Konferenčnej ligy TASR 11. 12. 2025
Futbal Weiss st. aj po prepadáku v Macedónsku popiera krízu. Na ofenzíve belasých nenechal ani nitku suchú Peter Matis 11. 12. 2025
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.
Zmeny v oslavách Veľkého piatku: Vatikán sa vracia k tradícii, od ktorej sa upustilo počas pontifikátu Jána Pavla II.