Rana pre pokladnicu Slovana. Hráč, ktorý bol prepadák, dostal od „belasých“ viac ako štvrť milióna Richard Jančiar 18. 6. 2026
Pred odchodom na šampionát ho zadržala polícia. Hráčovi Pobrežia Slonoviny zakázali vstup do Kanady TASR 18. 6. 2026
Zásadná zmena na MS, FIFA k nej pristúpila takmer po šiestich dekádach. Vzájomné zápasy sú ešte dôležitejšie Matej Babic 18. 6. 2026
VIDEO: Šéf prešovského futbalu mal opäť vybuchnúť. Po derby údajne vulgárne urážal súperovho hráča Richard Jančiar 15. 12. 2025
Klub zo Sydney smúti. Pri streľbe na pláži Bondi zomrel obľúbený futbalista Richard Jančiar 15. 12. 2025
Amerika sklamala, z Gašparíka boli skeptickí. Nádej repre sviatkuje v situácii, ktorú jej nezávidí nik (rozhovor) Peter Matis 15. 12. 2025
Futbal Real Madrid zastavil negatívnu sériu. Biely balet sa však na tri body poriadne natrápil TASR 14. 12. 2025
Niké liga Weiss nenominoval na Žilinu troch hráčov: Musia si uvedomiť, v akom sú klube TASR 14. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Šláger kola ovládol Slovan. „Belasí“ budú zimovať na čele Niké ligy TASR 14. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Gól v závere a obrovská eufória. Košičania triumfovali a odlepili sa z dna tabuľky TASR 14. 12. 2025
Futbal Neapol spadol z čela tabuľky. Lobotka naskakoval z lavičky, prehre zabrániť nedokázal TASR 14. 12. 2025
Futbal Manchester City pokračuje vo vítazne. Nezastaviteľný Haaland opäť pálil ostrými TASR 14. 12. 2025
Futbal Greif zariadil Lyonu tri body. Pri najtesnejšom triumfe zlikvidoval pokutový kop TASR 14. 12. 2025
Futbal Barcelone vystrelil tri body Raphinha, víťazne aj Hancko. Valjent prekonal významný rekord TASR 13. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Michalovce ovládli východniarske derby. Regáli v závere zlyhal z bieleho bodu TASR 13. 12. 2025
Niké liga VIDEO: Trnava potvrdila proti Skalici rolu favorita. Spartak rozhodol v závere prvého polčasu TASR 13. 12. 2025
Niké liga VIDEO: V Podbrezovej rozhodol jediný gól. Dunajská Streda uzavrela jeseň víťazne TASR 13. 12. 2025
Futbal Weiss spomína: Po zápase som spravil jedno gesto, tak som to cítil. A prišiel som o miesto v reprezentácii Adam Dudiak 13. 12. 2025
Supertalent otvorene o odchode zo Slovana: Tréner Weiss ma nepodržal, nikto so mnou nekomunikoval (rozhovor)
Lietadlo sa krátko po vzlete z Bratislavy muselo vrátiť. Cestujúci zažili vo vzduchu nepríjemný incident
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
Mimoriadna situácia na Liptove: Salmonela v bryndzi, ľudia skončili v nemocnici. Otrasné FOTO zo „salaša“
Kým ostatní kupujú nové materiály, on stavia zo starých. Výsledkom sú ekologické domy s minimálnymi nákladmi